'Цьогоріч День Незалежності чи не вперше став для нас не даниною історії, а сьогоденням, яке ми вибороли разом', - Чернівецький «УДАР Віталія Кличка»

"Цьогоріч День Незалежності чи не вперше став для нас не даниною історії, а сьогоденням, яке ми вибороли разом", - Чернівецький «УДАР Віталія Кличка»

23.08.2014, 23:21

Дорогі земляки!

Нині ми з вами перегортаємо ще одну сторінку в історії незалежної  України. Події останнього року стали тим Рубіконом, після якого вже немає дороги назад, бо ми пройшли через довгий і важкий шлях, вкотре відвойовуючи власну незалежність.

Ми довели усьому світу, що українці ніколи не стануть на коліна ані перед самопроголошеними царями, ані перед кривавими завойовниками.  Ми показали приклад, як треба боротися за власну волю, ідею, духовність.

За останній рік ми змінилися. Ми виросли як нація, як народ. Ми навчилися допомагати один одному, радіти над спільними перемогами та тужити за втратами. Вірою у Бога і спільними молитвами зміцнили самосвідомість і витривалість душі, поселили у наші серця милосердя і прощення. Ми переконалися, що наша сила у єдності, що Схід та Захід – разом, що Україна – неподільна держава. Ми об’єдналися. Ми стали однією сім’єю.

Тому цьогоріч День Незалежності чи не вперше став для нас не даниною історії, а сьогоденням, яке ми вибороли разом.

Дорогі буковинці, щиро вітаємо вас з цим святом та бажаємо добра, злагоди та миру над нашими головами!

Слава Україні!

 З повагою  Чернівецька обласна організація  Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

1


КОМЕНТАРІ (1)

Якого біса ви обдласна організація не на фронті? Почали війну, то воюйте!

avatar

Революціонер

24 серпня 2014 12:48