Цього тижня можуть призначити голову Чернівецької ОДА: Рибак несподівано спалахнув любов'ю до Фищука. Щоб спалити?

Цього тижня можуть призначити голову Чернівецької ОДА: Рибак несподівано спалахнув любов'ю до Фищука. Щоб спалити?

19.01.2015, 19:15

В Чернівецькій ОДА припускають, що призначення керівника виконавчої влади області мало б відбутися цього тижня.

Припущення базується тільки на логічних висновках, коментує директор Департаменту фінансів Чернівецької ОДА Єлизавета Пушко-Цибуляк. Чиновниця каже, що наприкінці тижня Чернівецька обласна рада розглядатиме бюджет на 2015 рік. Тож, логічно щоб у цьому розгляді взяв участь новий голова ОДА з метою врахування його поправок і пропозицій. За інших обставин - якщо виникнуть проблеми з фінансуванням бюджетних забов'язань, голова ОДА матиме пояснення, що не впливав на формування бюджету.

Утім, як вирішить Президент не відомо. За деякою інформацією від нардепів-буковинців, кандидатура на посаду голови Чернівецької ОДА майже узгоджена.

Матеріл з сайту chv.tv

Ситуацію з можливим призначенням голови Чернівецької ОДА прокоментував також народний депутат України Іван Рибак:

- Ви всі знаєте, які у мене відносини з Фищуком. Для того, щоб виграти вибори в 2012 році, мене їх технологи штучно зробили «технічним кандидатом», минулу кампанію він мені програв… Коротше - завжди конфлікти і т.д. Але сьогодні, у часи великих свят, хочу сказати добре слово за нього! Олександр Георгійович – це кращий із кращих представників «Народного Фронту» в нашій області із тих, хто не пройшли в Верховну Раду. Для Арсенія Петровича він напевне, є кадром найвищої цінності і логічно, що сьогодні Олександр Георгійович є головним претендентом на посаду голови Чернівецької ОДА. І в такій важкій ситуації, думаю, Фищук зможе своєю енергією, системним мисленням і свіжими поглядами взяти на себе важку ношу антикризового менеджера і реформатора для Буковини. Я впевнений, що він не буде зводити особисті рахунки з своїми опонентами, так як він є людиною високих моральних якостей і глибокого інтелекту. І взагалі доля шле йому черговий шанс продемонструвати громаді те,що він не є старим та із старих, а є насправді козаком і газдою! А як воно все буде далі – покаже час.

 Нагадаємо, сам Олександр Фищук спростував повідомлення про те, що йому пропонували очолити Чернівецьку ОДА. 

 

+ ГАРЯЧИЙ КОМЕНТАР CHAS.CV.UA

1


КОМЕНТАРІ (2)

Затирка,  Івашин     сьогодні  повинні  думати,  як  повернути гроші,  отримані  ними,  як  "заробітну  платню". Іван   Мунтян,  що   вже  на  уій  неділі   займе  посаду  губернатора,  обов"язково   зобов"яже  це  зробити.  Вже  сьогодні,  роботу  терміново  підшукують  і керівники  облдержскарбниці,  хоча  це вже  запізно.  В"язниця  їм,  за  коррупцію,  ЗАБЕЗПЕЧЕНА!

avatar

Тарас

19 січня 2015 17:41

московский піп пообіцяв щось кулявлобній хунті https://www.facebook.com/photo.php?fbid=780064498738409&set=a.267313556680175.60537.100002045975561&type=1&permPage=1

 

щоб ви кулявлобні комуняцкі НКВДешні москалькокіріловскі  сЦуки ЗДОХЛИ!!!

avatar

БУКОВИНА

19 січня 2015 18:11