Це зрада: Фищук вважає, що депутати вчинили з ним не по-людськи. Хто Іуда?

Це зрада: Фищук вважає, що депутати вчинили з ним не по-людськи. Хто Іуда?

07.12.2015, 15:45

40 депутатів обласної ради обіцяли підтримку голові Чернівецької ОДА Олександру Фищуку на виборах голови обласної ради.

Про це у понеділок на прес-конференції заявив Олександр Фищук, пише molbuk.ua

Він вважає, що депутати облради вчинили зраду, не дотримавши свого слова.

"Я думаю, що ви всі добре розумієте, що я би ніколи не висував свою кандидатуру, якщо б не було обіцянок - хоча би від тієї кількості депутатів, яка потрібна для перемоги. Тобто, не менше 40 осіб. А те, що сталося - так сталося. Значить, зрадили", - сказав Фищук.

"А взагалі, якби мені сказали перед тим: "Олександре Георгійовичу, знаєте отака ситуація, я обіцяв, але нам поступила команда з Києва, тому ми вас не зможемо підтримати"... Такі дві політичні сили мені сказали. А решта не сказали. Тому я рахую, що це не по-людськи, це неправильно. А якщо одним словом сказати, то це - зрада", - додав Фищук.

На запитання журналістів, які партії йому заявили про це, Фищук утримався від відповіді.

"Нехай це залишиться інтригою", - сказав він.

На черговій апаратній нараді, яку провів сьогодні, 07 грудня, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук, йшлося про спільну роботу виконавчої та представницької гілок влади на благо Чернівецької області.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами Олександра Фищука, за підсумками першого засідання сесії обласної ради VII скликання обрано голову обласної ради, який приступив до виконання своїх безпосередніх обов’язків, на черзі – вибори заступників голови облради та формувння комісій.
"Наразі виконавчій та представницькій гілці влади треба тісно співпрацювати, враховуючи реформування влади та процес децентралізації", - зазначив посадовець.

Очільник області наголосив, що необхідно створити оптимальні умови для залучення представників різноманітних політичних сил, що представлені в нинішній обласній раді, до вирішення нагальних проблем на Буковині, зокрема, щодо здійснення належного соціального забезпечення учасників антитерористичної операції, залучення в область зовнішніх та внутрішніх інвестицій, покращення фінансово-економічної ситуації в краї.

Відтак Олександр Фищук закликав керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації надавати свої пропозиції стосовно бачення співробітництва між виконавчою та представницькою владою.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Фищук  напрасно  высказывает свои  обиды.  Губернатор  ДОЛЖЕН  РАБОТАТЬ,  а  не  просиживать  штаны.  За  год  его каденции,  ни  он,  ни  его  подчиненные   не  сделали  НИЧЕГО  мало-мальски значимого  для  людей.Пустое  место!  Хотя  вред  бы просрал  все  дорожные  днньги,  не    пустив  их  в  дело  НАРОЧНО!

avatar

НВ

07 грудня 2015 14:01

Пане Фищук, ви як з Марса звалилися, хіба не знаєте, що в Україні вся політика через "договорняки" робиться? Чи гадали, що фото з Верховної Ради, де представники БПП та "Батьківщини" узгоджують поділ посад голів облрад, то фейк? Наївність чи глупість?

avatar

Чернівчанин

07 грудня 2015 14:20