Це в «Рідного міста» такий «прикол», - мер Чернівців про висунення Федорука у виконком

Це в «Рідного міста» такий «прикол», - мер Чернівців про висунення Федорука у виконком

31.03.2016, 21:46

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук назвав "приколом" пропозицію фракції "Рідне місто" щодо висунення в склад виконавчого комітету нардепа та колишнього мера Миколи Федорука.

 Про це Каспрук заявив у коментарі журналістам після сесії міськради, пише molbuk.ua

 "Це конкретний приклад тієї клоунади і того відношення до серйозного питання – формування виконкому. Його запропонували, навіть не переговорили і не спитали, чи може він, а чи не може. Для них це – певний такий "прикол", таке відношення до роботи", - зауважив О. Каспрук.

 Водночас Каспруку невідомо, чи вдасться у понеділок депутатам міськради обрати новий склад виконкому.

 "Я не знаю, чи буде виконком, треба питати депутатів. Йде достатньо складний переговорний процес. Я запропонував кандидатури, єдина проблема – з усіма фракціями – це те, що "Рідне місто" хоче запропонувати до складу виконавчого комітету свого представника. В принципі, інші фракції його теж підтримують. Я готовий на це теж піти, але за умови, що це буде та кандидатура, яку ми узгодимо, яку я особисто готовий внести в сесійну залу, а не ті кандидатури, які влаштовують тільки "Рідне місто". Це – компроміс, це передбачено законом, що вони можуть запропонувати, а я, відповідно, вношу", - додав міський голова.

 Нагадаємо, фракція "Рідне місто" запропонувала міському голові включити до складу міськвиконкому кандидатуру нардепа Миколи Федорука.

molbuk.ua

1