«Це новий вид штукатурки»: у мережі з’явилося шокуюче відео з лікарні на Фастівській у Чернівцях (Увага! На відео присутня ненормативна лексика!)

«Це новий вид штукатурки»: у мережі з’явилося шокуюче відео з лікарні на Фастівській у Чернівцях (Увага! На відео присутня ненормативна лексика!)

04.03.2018, 16:20

 У мережі набирає популярності відео, зроблене у вбиральні Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Фастівській.

На відео, зняте користувачем Facebook Александр Сплавник видно жахливі умови, в яких перебувають окремі приміщення лікувального закладу, пише molbuk.ua

"Тільки не бійтесь! О Боже, що це? Це новий вид декоративної штукатурки", - іронізує автор відео, демонструючи облущені та вкриті пліснявою стіни в туалеті травматологічного відділення лікарні.



Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Далі автор відео демонструє стан унітазу та відсутність води у зливному бачку.

"Ага, х... там! Тут навіть води немає, нема на що натиснути", - говорить автор відео.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

 10 січня, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь у відкритті капітально відремонтованого нейрохірургічного відділення ОКУ «Лікарня швидкої медичної допомоги» на вулиці Фастівській у Чернівцях.

Посадовець ознайомився з результатами виконання робіт в нейрохірургічному відділенні, оглянув палати, поспілкувався з колективом та виявив першочергові необхідні потреби лікарні.

«В 2017 році передбачений обсяг фінансування з державного фонду регіонального розвитку становить 6 930,0 тис. гривень та з обласного бюджету – 770,0 тис. гривень. Зазначені кошти освоєно в повному обсязі», -поінформував Олександр Фищук. -   Загальна кошторисна вартість проекту в  цілому складає 16 501,698 тис.грн. Передбачається, що він буде реалізований впродовж 2 років. Проектом заплановано капітальний ремонт відділень, часткове перепланування приміщень, заміна інженерних мереж, віконних та дверних блоків».

За його словами, з 2016 року розпочалися ремонтні роботи на сьомому поверсі (хірургічне відділення) лікарні, у 2017 році продовжено роботи на шостому та п’ятому поверхах (нейрохірургічне та травматологічне відділення). Станом на сьогодні завершено усі роботи на шостому поверсі. Завершення капітального ремонту травматологічного відділення заплановано здійснити у 2018 році. «Таким чином ми намагаємось привести приміщення до належного стану відповідно до сучасних вимог для забезпечення максимально комфортного перебування пацієнтів та медперсоналу», - наголосив посадовець.

За словами начальника управління капітального будівництв облдержадміністрації Олександра Пуршаги, в ході ремонту нейрохірургічного відділення, окрім заміни вікон та дверей на енергозберігаючі, здійснено роботи по заміні внутрішніх мереж опалення, водопроводу, каналізації, електропостачання та пожежної сигналізації. Встановлено сантехнічні прилади та електрична фурнітура. Виконано  роботи з внутрішнього оздоблення.

avatar

ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТОВАНОГО НЕЙРОХІРУРГІЧНОГО В

04 березня 2018 16:27