'Це конфлікт інтересів міського голови з тією людиною, яка це придбала, яка має це в приватній власності': Віталій Михайлішин про ситуацію навколо ринку на Зеленій

"Це конфлікт інтересів міського голови з тією людиною, яка це придбала, яка має це в приватній власності": Віталій Михайлішин про ситуацію навколо ринку на Зеленій

22.10.2014, 00:35

Екс-секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин розповів сьогодні на прес-конференції, що зростання надходжень від "Калинівського ринку" припинилося. 

Запитали Віталія Михайлішина також про конфлікт навколо ринку, що на вулиці Зеленій. 

- Міський голова, чомусь, хоче перекласти свої власні інтереси на підприємців, - сказав Віталій Михайлішин. - Але це конфлікт інтересів міського голови і тієї людини яка це придбала, яка має це в приватній власності. 

Екс-очільник міста також пророкує, що незабаром можуть відбутися спроби впорядкувати торгівлю навколо кінотеатру "Чернівці".

- Напевно будуть також обілечувати тих, хто торгує навколо універмагу "Рязань", - припустив Віталій Михайлішин. 

Докладніше на відео

Згадав Віталій Михайлішин також про чернівецький аеропорт:

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Виталик, ну Оксана уже перезвонила с Киева и просила чтобы на Зелёный рынок никто не лез , это её семейный БИЗНЕС. А мутняк создаёт её  МУЖ. А другие крутиться возле МУЖА как шафки.

avatar

Михайлишину

22 жовтня 2014 13:06

ДА.

avatar

Да

22 жовтня 2014 13:51

Ось так "державні мужі" пилуються про надходження до міської казни. Якийсь поц хоче отримувати прибуток громади у власну кишеню.

Теперіній голова поганий, бо сприяє наповненню міської казни, а не тих хто незаконно хапнув земельку громади. СОРОМ,

 

avatar

Василь

22 жовтня 2014 16:27

номер мобилы безумного писаки 0990531806 спрашивать ПУЛУ

avatar

О ПЕРВОМ КОМЕНТАТОРЕ

22 жовтня 2014 20:19