Три опозиційні партії у президії керують в області, хоча відповідальність за все несе 'Народний фронт'

Три опозиційні партії у президії керують в області, хоча відповідальність за все несе "Народний фронт"

18.09.2016, 20:24

У Чернівецькій обласній раді відсутня справжня опозиція, бо у президії ради представлені партії, які називають себе опозиційними.

Про це в ефірі програми "Політика" на телеканалі ТВА заявив народний депутат Максим Бурбак, пише molbuk.ua

"Якщо так пожартувати, то там реально представники влади в центрі - тепер в опозиції у Чернівецькій обласній раді. Подивіться на президію - це представник "Батьківщини", Радикальної партії і "Свободи". Три опозиційні партії у президії керують в області. Хоча всі кажуть, що відповідальність за все несе "Народний фронт", а насправді керують в області ці три партії", - сказав Бурбак.

"По-друге, фракція "БПП", яка має 15 "штиків", не представлена в керівних органах, її немає в президії. І ми бачимо, що все це є наслідком безпорадності і бездіяльності керівника "БПП" у Чернівецькій області Куліша - який написав заяву, бо побачив, що його інтриги не доведуть вже ні до чого доброго", - додав нардеп.

Водночас він висловив своє здивування тим, що "БПП" у Чернівецькій області не проводило з населенням роз’яснення політики уряду. 

"Чому він побоявся піти і пояснити позицію щодо необхідності підвищення тарифів? Чому за це проголосувала фракція Продана? Оксана Продан є заступником голови фракції "БПП" у Верховній Раді, і ми голосували за коаліційний уряд", - сказав М. Бурбак.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

А народний фронт це шо?

avatar

да

18 вересня 2016 19:56

агов дебил сам все заколотив а тепер шукаеш крайних

avatar

Ян

18 вересня 2016 22:42

Для Бурбака і таких як він вмоститися у керівне крісло - це вже і значить керувати. Насправді область ніким некерована. Мунтян Маковецька і Мельничук для розвитку Буковини не роблять нічого бо не вміють. клепок бракує. Це не керівний склад облради - це закрите акціонерне товариство МММ, де кожний вирішує свої корупційні питання. Мельничук навіть не знає своїх питань, які вирішує за офіційно підписаним Мунтяном розподілом обов,язків. Він досі думає, що займається винятково гуманітарним блоком - тобто виступає на фестивалях, конкурсах, концертах. Економікою, до речі, займається Маковецька. Уявіть собі Маковецька і економіка. Страшний сон і комедія водночас. А що робить Мунтян? Мунтян здає Буковину румунам.

avatar

Область насправді некерована

19 вересня 2016 08:10

Не несут,а свинья,еще понесут.

avatar

Zoo

19 вересня 2016 09:07