Третина посаджених у центрі Чернівців дерев всохли, були поламані і викрадені невідомими

Третина посаджених у центрі Чернівців дерев всохли, були поламані і викрадені невідомими

10.07.2015, 01:07

Про це на своїй сторінці у ФБ написав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Мер також оприлюднив фото доповідної записки про стан справ із новими зеленими насадженнями у місті. Публікацію міський голова супроводив коментарем: 

Минулого року, вперше за багато років, почали масово відновлювати зелені насадження в центрі міста. Маємо проміжний результат... "Поламані" та "викрадені"... Це хто зробив? Путін? (((( Нічого... саду квітнути! Все буде ОК, - пообіцяв Олексій Каспрук. 

Водночас користувачі соціальної мережі вважають, що "УМВС України в Чернівецькій області має працювати в цьому напрямку активніше. Хоча б одного порушника притягнути до відповідальності. Вести реєстр. Вести облік розкритих злочинів проти майна громади".

ДОВІДКОВО: 

Фактично в останній рік свого урядування у місті Павло Каспрук - батько чинного Чернівецького міського голови Олексія Каспрука - витратив на озеленення Чернівців немислиму на ті часи суму 300 тисяч карбованців. Чотири тисячі дерев, які дякуючи йому тоді посадили, живе нагадування городянам про цю непересічну людину.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Відповідь меру : В місто понаїхало безкультурне, безграмотне бидло, яке крім лускання по місту зернят і ковтання тисячами літрів пива, нічого робити не вмють, і саме страшне у них нема ніякого бажання працювати...

avatar

Чернівчанин

09 липня 2015 22:22

В такому разі потрібно порахувати скільки це вартує в грошовому еквіваленті, та порахувати чи не буде рентабельним встановити додаткові відеокамери ? Є достатньо приватних структур , які надають такі послуги на порядок дешевже від напівдержавних охоронних.  Правильно засначено автором, де міліція, де показове покарання крадіїв. як зелених насаджень так і металу, дві неділі показувати на всіх місцевих каналах судовий процес. а не всіляку брехню політиків, й тоді може злодії задумаються чи варта така ганьба грошового заробітку.

avatar

Чернівчанин 2

10 липня 2015 15:20