«Підглядун Білик» 'То мав дехто стежити за Ростиславом Романовичем в онлайн-режимі, а вийшло так, що тепер Ростислав Романович стежитиме'

«Підглядун Білик» "То мав дехто стежити за Ростиславом Романовичем в онлайн-режимі, а вийшло так, що тепер Ростислав Романович стежитиме"

03.04.2017, 16:14

Весняна клінічно-політична картина лише підтвердила відому тезу про те, що березень і листопад є найбільш критичними місяцями не лише для людей із серцево-судинними, шлунково-кишковими, душевними та легеневими хронічними болячками, але й для осіб, які думають, що вершать політичну долю українців у центрі та на місцях. 

***

І тут вже як поперло, то поперло з тими технологіями. Депутат Білик Ростислав Романович (сидить у сесійній залі) запропонував у приймальні міського голови Каспрука та у коридорах міськради встановити камери відеоспостереження, додавши, що він хоче, аби відео з камер спостереження ще й були доступні в онлайн-режимі. Тут же пропозицію підтримали 28 депутатів (раніше такої одностайності не було ні для закупівлі нових тролейбусів, ні для модернізації теплокомуенерго, ні для завершення розподілу бюджетних коштів). 

Тож, якщо камер із якогось дива у мерії таки скрізь натикають, то секретаркам у приймальні та простим чиновникам я не заздрю. Не робота, а реаліті-шоу "Дім". Ні тобі почухатися за вухом, ні колупнутися у носі, ні штани чи спідницю поправити, ні сісти, ні встати, ні кави випити – усе бачитиме Ростислав Романович. 

Отакі парадокси історії – то мав дехто стежити за Ростиславом Романовичем в онлайн-режимі, а вийшло так, що тепер Ростислав Романович стежитиме за цими бідними бєліковими, чічіковими і акакіями акакійовичами. Бо депутат, який чесно здобув мандат, бо має право! Циц, бидло. Отака вам справедливість. У нього вуйко – екс-князь Буковини і Бесарабії і цьоця дяді – заступник голови правлячої фракції, а ви хто? 

Тож, оскільки тепер у міськраді чітко простежується криза традиційних фракцій (когось звідкись гонять, хтось звідкілясь сам утік би, але нема куди), то я би запровадив нові назви – за родом занять та інтересів депутатів. Наприклад, фракція "підглядунів" (лідер Ростислав Романович), фракція "вайфайників-самолюбувальників" (лідер Володимир Васильович), фракція "підслуханів і піднюханів" (лідер Василь Сафронович), фракція "лютеранців- сароненависників" (Віталій Михайлович), фракція "мовчунів" (ті, хто вже рік виконує роль масовки для групи авантюристів). І загальна назва "рада триндунів, несунів, крадунів, брехунів і шпанів без штанів". Весело, блін. А ніби ж думають, що поважні і шановані люди. 

Олександр МОСТІПАКА

Джерело: molbuk.ua

1