'Тітонька на мільйон' зібрала чернівецьких театралів після піврічної перерви

"Тітонька на мільйон" зібрала чернівецьких театралів після піврічної перерви

05.10.2020, 13:13

У Чернівцях актори драмтеатру презентували виставу "Тітонька на мільйон" у стилі рок-н-рол.

Як передає кореспондентка molbuk.ua, перед початком вистави на Театральній площі зібралася чимало людей, адже оркестр театру ім. Кобилянської відкривав черговий театральний сезон концертом просто неба.

Через карантинні обмеження оркестр зустрічає відвідувачів на вулиці, а не у фойє театру. При вході усім відвідувачам вимірюють температуру та пропонують продезінфікувати руки антисептиками.

На зустріч з акторами театру чернівчани чекали понад пів року. У залі, дотримуючись карантинних норм, глядачі сиділи через одного. У залі заповнена лише половина місць. Адміністрація театру вибачається перед глядачами за те, що доводиться розсаджувати через одного, але вимушені це робити у зв'язку з карантинними обмеженнями.

Вистава тривала понад півтори години без антракту, аби не створювати додаткового скупчення глядачів.

Після вистави глядачі кілька разів викликали акторів на біс.

«Тітонька на мільйон» - це комедія з музикою, танцями, весела, щоб глядачі прийшли трішки відпочили, розважилися, - розповідала ІА АСС Людмила Скрипка, режисера-постановниця вистави. - Це постановка за мотивами п’єси Томаса Брендона».

Нагадаємо, чернівецький драмтеатр припинив свою роботу із запровадженням карантину у березні 2020 року. Показ вистав планували відновити у вересні, однак старт театрального сезону відтермінували через потрапляння Чернівців у «червону» карантинну зону. 

Джерело: molbuk.ua та https://acc.cv.ua/  

Основне фото ІА АСС

У Чернівцях актори драмтеатру після піврічної перерви зіграли прем’єру
У Чернівцях актори драмтеатру після піврічної перерви зіграли прем’єру

 

1