'Тітонька Чарлі' із Тернопільського театру зібрала аншлаг, насмішила  і допомогла чернівчанам  забути про свої проблеми

"Тітонька Чарлі" із Тернопільського театру зібрала аншлаг, насмішила і допомогла чернівчанам забути про свої проблеми

29.10.2016, 15:47

Донна Лючія з Бразилії, де живе багато маленьких мавпочок, влаштувала на сцені драмтеатру добру комедію.

У Чернівцях триває фестиваль комедії "Золоті оплески Буковини".
 
 Вистава "Тітонька Чарлі" Тернопільського академічного обласного українського муздрамтеатру ім. Т. Шевченка у Чернівецькому драмтеатрі відбулася з аншлагом. 
 
Автор цієї комедії Брендон Томас.

Багатьом глядачам відомий сюжет цієї вистави за радянською екранізацією "Здрастуйте, я ваша тітка". 
Втім, за словами режисера вистави В. Жила, у постановці тернопільського драмтеатру зовсім інший підхід, ніж добре знайомий із фільму, що був знятий ще за часів СРСР.  
 
Тернопільський музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка своєю "Тітонькою Чарлі" довів, що стара комедія не втрачає своєї актуальності навіть крізь століття. 

Вистава залишила дуже приємні враження. У ній задіяно 10 артистів. Усі відпрацювали на повну, показали вміння перевтілюватися, смішили публіку і словами, і жестами, і мімікою, і репліками на сторону.

З перших хвилин вистави акторам вдалося полонити глядачів і перенести їх у світ закоханих молодиків і кумедних ситуацій.

Глядачі неодноразово переривали виставу оплесками і сміхом. А після завершення усі підвелися, дружно плескали і кричали "Браво!".

Потім традиційно відбулося обговорення вистави членами журі. У вестибюлі після вистави кореспондент molbuk.ua почув деякі враження глядачів. Зокрема, люди казали, що на кілька годин з допомогою вистави забули про всі свої проблеми і отримали великий позитивний емоційний заряд.
 
Джерело: http://promin.cv.ua/, molbuk.ua/ та https://pogliad.ua/

Вистава тернопільського театру на фестивалі комедії у Чернівцях зібрала аншлаг
1