«Тіньовий» міністр Папієв їде в Банчени?

«Тіньовий» міністр Папієв їде в Банчени?

10.04.2015, 23:55

Як стало відомо журналісту сайту 0372.ua з власних джерел, завтра, 11 квітня, у Чернівецькій області перебуватиме екс-губернатор Чернівецької ОДА, новоспечений міністр соціального забезпечення «Опозиційного уряду» Михайло Папієв.

На сайті «Опозиційного блоку» будь-яка інформація з приводу поїздки Папієва на Буковину відсутня. Ми зв'язалися з прес-службою «Опозиційного блоку», однак там цю інформацію не підтвердили, але і не спростували. І почали детально розпитувати: «А з якого Ви видання? А ще раз прізвище назвіть. А ви хочете взяти інтерв'ю у Михайла Папієва чи бути на подіях з ним? Обіцяли передзвонити і надати інформацію. Не передзвонили. Коли ж я сама їм зателефонувала, сказали, що потрібен офіційний лист, а потім зв'язок розірвався. Після того на цей номер додзвонитися вже було неможливо...

Також за неперевіреною інформацією, нібито 17 квітня відбудеться зустріч представників «Опозиційного блоку» у Свято-Вознесенському Банченському чоловічому монастирі, де частенько з неофіційним візитом бував Янукович. 

Нагадаємо, нещодавно прокурор Чернівецької області Микола Якимчук на своїй прес-конференції повідомив, що у провадженні прокуратури Чернівецької області перебуває кримінальне провадження за фактами перешкоджання екс-губернатором Чернівецької області Михайлом Папієвим реалізації виборчого права жителями сіл Станівці, Опришени, Йорданешти на парламентських виборів 2012 року.

Сайт 0372.ua

На фото: Михайло Папієв у день представлення головою Чернівецької ОДА. 2010 рік. 

1