Дискредитація  'Народного фронту' і особисто Яценюка представниками БПП ударить рикошетом  по самому Президенту і завдасть шкоди Україні, - Бурбак

Дискредитація "Народного фронту" і особисто Яценюка представниками БПП ударить рикошетом по самому Президенту і завдасть шкоди Україні, - Бурбак

02.07.2016, 23:59

Прочитав сьогодні слова колеги з БПП, лідера фракції імені Президента Ігоря Гриніва з неадекватними натяками на адресу уряду Арсенія Яценюка.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав лідер парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак

Наша фракція вітає зусилля пана Гриніва стати публічним політиком і бажає йому якнайшвидше позбутися статусу людини, яка мислить тіньовими технологіями роздраю і внутрішніх воєн за лекалами "Нашої України", яка сумно для себе, а найгірше - трагічно для всієї України потопила демсили у сварках, відкривши дорогу до влади Януковичу.

НФ був, є і буде одним із засновників коаліції у ВР, працюючи на реформування країни. Розуміючи загрозу реваншу проросійський сил, усвідомлюючи неприпустимусть ризиків НЕпартнерських стосунків між БПП і НФ, ми стояли і стоятимемо за єдність демократичного представництва у парламенті.

З огляду на це, хотів би нагадати своєму колезі, що роботу уряду Яценюка було високо оцінено західними політиками, фінансистами, дипломатами. У тому числі представниками МВФ, які погодились допомагати Україні, повіривши в уряд Яценюка.

Фахові відгуки з Вашинтону, Брюсселю, Берліну буквально дослівно звучать як характеристика реформ, які Україна пройшла з урядом Яценюка більше і ефективніше, аніж за попередні два десятки років незалежності.

Арсеній Яценюк під час візиту у США і зустрічей з найвпливовішими політиками світу говорив про підтримку уряду Володимира Гройсмана. Це державна позиція лідера Народного Фронту. Її альтернатива, якої ми найменше очікуємо у парламенті і Адміністрації Президента, - дрібне інтригантство, перекладання відповідальності, знищення довіри і взаємної поваги.

Чим ще шкідлива така політтехнологія у даному випадку, - це ілюзія того, що удар спрямовується проти Народного фронту і особисто Арсенія Яценюка. Помилкова ілюзія. Варто нагадати, що і в колишньому уряді, так само як у діючому, тотальну більшість мав і має саме Блок Петра Порошенка.

Тому, пане Ігоре, хочеться вірити, що ви помилилися, а не отримали вказівку займатися чорними піар-технологіями на посаді лідера фракції БПП.

Сьогодні президентська і виконавча гілка влади зосереджена в руках політичної партії БПП.

Ми готові працювати спільно. Незважаючи на неодноразові виклики, що вели до протистоянь, НФ йшов на зустріч, оберігаючи стабільність у країні. Вести підпільну і відкриту дискредитацію одне одного - це погана пропозиція, пане Ігоре. Сподіваюся, що ви розумієте.

1


КОМЕНТАРІ (5)

сама головна дискредитація яценюка Це його найближче  оточення і ярд баксів впавших йому з неба за премєрстваства

Ось тільки не починайте про долар по 25 і тарифи

Сєня сьогодні виклав в соцмережі фото з ранішньої пробіжки в Вашінгтоні, життя вдалось

avatar

Вадул-Сірет-Бурб

02 липня 2016 23:00

А что есть такая политсила как народный фронт,правдивей будет мародёрный фронт ну или навозный фронт,так точнее.Кулявлобная братия вижит чуствуя внеочередные выборы с рейтингом в приделах статестической ошибки.Как только авакян"аваков"слетит с поста то бурбака и яценюка больше не увидим и не услышым.

avatar

03 липня 2016 11:03

Про шо мова?! Какая дискредитация Максим?! Какие реформы?! Максим, смотри реально на мир. Вы умудрились развалить страну.Ваша партия устроила войну,вас так и называют партия войны.Ваш Навозный Фронт убивал людей на Майдане, сжигал в Одессе, ваша партия ограбила всю Украину. Из-за вас все уезжают из страны на заработки,бегут кто куда. Вы заврались так,что ваш рейтинг доверия упал до нуля. Какая дискредитация,ты о чем ?! Максим, тема войны интересует 10% людей. 90 % интересует нищенская зарплата от яценюка,  драконовские тарифы  от яценка,  и кабальные кредиты мвф от яценюка. рассказывай дальше  сказки о спасителе нации яценюке, может тебе кто-то поверит и  вы снова пойдете на выборы.

avatar

дискредитация чего?!

03 липня 2016 12:10

Дуже вдало дали попередні коментатори назву - навозний фронт. Ви вже всіх достали з своїми публікаціями про бурбака, видно доьбре платить, бо фийст накралдися у народу, який довели до повного зубожіння. А оцінку премєру і його команді треба враховувати ту, яку виставив народ, а народ відправив цю ср"" ну команду  в небуття. От і не висовуйтесь. Слава Україні і її героїчному зубожілому народу!

avatar

Не вилазьте

03 липня 2016 22:02

Максимчик,родной,ты че несешь падла?Какая дискредитация?Ты гонишь или реально считаешь всех людей лохами?Да твой навозный фронт реально чуть не загубил страну,ты это понимаешь???Или ни хрена не понимаешь?Мои пацаны на фронте реально хотели вас всех передушить за ваши законы,за ваши поступки,за ярд Кулевлоба,за бабушек,которые не дотягивают до пенсии.Ты знаешь,Максим,у меня есть патрон с ДАПА,с той стороны,это память,но я не пожалею его,я вручу тржественно б...ь твоему яйцастому другу Кулевлобовичу,он просил,будет ему пррезент.

avatar

Майор

03 липня 2016 22:15