Тіміш запрошує буковинців на зустріч у форматі «Світового кафе»

Тіміш запрошує буковинців на зустріч у форматі «Світового кафе»

23.02.2015, 00:04

Шановні краяни!

Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та народний депутат України Григорій Тіміш запрошує вас на зустріч у незвичайному форматі «Світового кафе», щоб обговорити проблеми маленьких містечок і сіл, а також разом знайти шляхи для їх подолання.

У невимушеній атмосфері ми шукатимемо відповіді на питання: як зробити місцеві громадські ініціативи перспективними та незалежними від місцевої влади, як привабити інвесторів у містечка і села, де знайти додаткові ресурси для покращення ситуації у громадах на фоні реформи місцевого самоврядування?, а також обговоримо чимало інших, цікавих для вас тем.

- Жителі Новоселицького, Хотинського та Кельменецького районів зможуть взяти участь у заході у Новоселиці 24 лютого об 11.00 в приміщенні районного будинку культури (мала зала). Реєстрація учасників розпочнеться о 10.00.

- Мешканців Герцаївського, Глибоцького та Сторожинецького районів чекаємо 25 лютого у Глибоці. Місце проведення: ресторан «Наталі» (1-й пов.).  Початок о 10:30. Реєстрація учасників з 10:00.

- Буковинці з Вижницького, Путильського та Кіцманського районів зустрінуться 26 лютогоу Вижниці. Місце проведення: Центральна районна бібліотека. Захід розпочнеться об 11:00. Реєстрація учасників з 10:00.

Ми чекаємо на активних та небайдужих краян! Обіцяємо гарно проведений час та багато незабутніх вражень! Ваша небайдужість - запорука успіху впровадження змін на місцевому рівні!

1


КОМЕНТАРІ (1)

А Сокирянському р-ну, що робити??? Чи нас вже вичеркнули з карти Чернівецької області?

avatar

Виборець

18 лютого 2015 22:02