Тіміш підняв питання ремонту вулиці Хотинської у Чернівцях у стінах парламенту

Тіміш підняв питання ремонту вулиці Хотинської у Чернівцях у стінах парламенту

07.06.2019, 09:35

Народний депутат України розкритикував міністра інфраструктури за зволікання з ремонтом вулиці Хотинської у Чернівцях.

Навіть у святковий день, коли весь православний світ святкував Вознесіння Господне, народний депутат України Григорій Тіміш продовжив відстоювати інтереси своїх виборців, зокрема чернівчан. 

- Говорять, що у Вознесіння Господь ходить серед людей та чує їхні прохання. Тому варто молитися і просити здоров'я своїм близьким та рідним. Христос Вознесся! - побажав парламентар буковинцям. - Водночас, зважаючи на довгу епопею з ремонтом вулиці Хотинській в м.Чернівці, народному депутату України довелося виступити на брифінгу у Верховній Раді України разом із представниками чернівецької громадськості, які активно відстоюють питання відновлення цієї дороги.

- Раніше нардепи з групи «Буковина» звертались до міністра Омеляна, той дуже делікатно «спихнув» питання утримання даного відрізку на Чернівецьку міську раду, - повідомив під час брифінгу у стінах парламенту Григорій Тіміш. - Розуміючи важливість даного транспортного сполучення що з’єднує міжнародні автошляхи та служить де-факто об’їзною дорогою, надіюсь, що Мінінфраструтури і Чернівецька міська влада визначаться і почують громаду.

Результатами робочих зустрічей 5-6 червня у Києві, зокрема, із заступником міністра інфраструктури В.М.Довганем, на яких йшлося про ремонт чернівецьких і буковинських доріг,  стало винесення напрацьованих рішень на розгляд Бюджетного комітету ВРУ, звернення від народних депутатів України до Кабінету міністрів України та дотичних до вирішення дорожного питання підрозділів влади. 

 Того ж дня в Україні відзначали День журналіста. 

- Важливість роботи людей що обрали цю професію важко недооцінити, - впевнений Григорій Тіміш. -  Це справжня «четверта гілка влади», яка несе в маси великій потік інформації, займаються просвітницькою діяльністю, боряться зі злом і корупцією. Тож творчих Вам здобутків, невичерпної енергії та великого задоволення від Вашої роботи!

1


КОМЕНТАРІ (1)

останній подих після "важкої праці"............

avatar

явір

07 червня 2019 18:42