Тіміш радий, що долучився до розвитку Новоселиці і виховання здорової молоді

Тіміш радий, що долучився до розвитку Новоселиці і виховання здорової молоді

07.05.2018, 20:16

Новоселиці - 562 роки! Прекрасне свято відбулось в цьому славетному на події та історію місті. Хороша погода сприяла гарному настрою. Помітно, як за роки змінилось місто - воно стало охайним, чистим, стало містом, яке динамічно розвивається. І все це заслуга людей, що тут живуть, це заслуга справжніх газдів.

Народний депутат України Григорій Тіміш розповів, що йому приємно було за останні роки долучитись до тих хороших справ, які робили спільно з місцевими активістами та владою. "Вірю, що попереду ще багато цікавих проектів. Новоселиця буде ставати ще кращою! Щиро вітаю громаду зі святом! Бажаю постійного розвитку та успіху. Нехай благословить Господь всіх жителів цього чудового міста!" - сказав парламентар

Щороку в Новоселицькому районі проходить відкритий чемпіонат з арм-реслінгу, організатором якого є уродженець с. Подвірне Незвищук Олександр. Цьогоріч, на відміну від минулого року, він пройшов в Новоселиці, і був приурочений першій писемній згадці про місто. На цей турнір приїзжають учасники не тільки з інших міст і сіл області, а й з усієї Украіни та, навіть, Молдови.

Народний депутат України Григорій Тіміш вже вкотре долучився до допомоги в організації цих змагань, так як вважає, що такі види спорту є важливими, адже вони загартовують молодь, додають мотивації для розвитку, і виховують здорову націю. Приємно, що в Новоселиці спорт розвивається і багато молоді долучаються до його різних видів. До речі, у неділю, також проходили змагання з дзюдо.

- Дорогі новоселичани, ми відзначаємо 562-у річницю першої писемної згадки про місто Новоселиця. Це історичний момент, який є свідченням того, що у нас багата і цікава історія, яку треба знати. Історія важлива для всіх, але у ці досить складні часи для країни і для кожної родини, ми все більше думаємо про майбутнє, - йдеться у офіційному привітанні народного депутата України Григорія Тіміша

Сподіваємось, що наша багата на події історія стане фундаментом для будівництва справжнього майбутнього. Без історії, без її осмислення, у нас немає жодного шансу прагнути до світлого майбутнього.

Місто Новоселиця відоме у всьому світі. Місто знають як районний центр, як центр новостворенного, але й як маленьку столицю багатоетнічного, мультикультурного краю, з відомими культурними діячами, з науковцями світового рівня, з непереможними спортсменами, з молодими політиками, яких варто підтримати. 

Новоселичани мають пишатись своїм містом. Саме зараз настав час серйозно подумати про наше минуле, але й про наше майбутнє. Я впевнений у тому, що у майбутньому Новоселиця стане відомим європейським містом, інтегрованим у систему цінностей розвитку, містом престижу і культури. Варто повірити в успіх і він стане реальністю.

З повагою, Ваш Григорій Тіміш,
народний депутат Верховної Ради України

1


КОМЕНТАРІ (2)

" С  паршивой  овцы, хоть  шерсти  клок..."  Так  и здесь.  Сидел, что  паршивый  поросенок,  только  спал  и  лопал..  А  здесь  дошло!!!  Скоро перевыборы  и  подходит  ГАПЛЫК.  усиленно  начал  СОЗДАВАТЬ  ВИДИМОСТЬ работы.  Только  зря!!!  Думаю,  здесь  выставит  свою кандидатуру  Оля  Кобевко. И  у неё  не  плохие  шансы  в  свете  БЕЗДЕЛИЯ Тимиша.

avatar

НВ

07 травня 2018 20:50

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Тарас

08 травня 2018 08:40