Тіміш привітав школярів зі Святом останнього дзвоника

Тіміш привітав школярів зі Святом останнього дзвоника

25.05.2018, 09:10

Дорогі випускники, школярі! Вельмішановні вчителі, батьки!

Щиро вітаю із Святом останнього дзвоника, яке увінчує пору дитинства випускників і виводить їх на дорогу дорослого життя! Бажаю школярам гарно за літо відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. 

Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, виховували найвищі моральні цінності.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Народний депутат України Григорій Тіміш

ДОВІДКОВО:

Сьогодні у всіх школа у Чернівецькій області відбудеться свято останього дзвоника.

 У Департаменті освіти повідомляють що цього року закінчать школу понад 5,6 тисяч випускників, а це майже на 700 осіб більше, ніж минулого.

"Цього року у Чернівцях буде 3399 випускників, з них 1154 - одинадцятикласників, а 2245 - дев'ятикласників. Порівняно з минулим роком, то кількість майже не змінилась", - цитує molbuk.ua слова начальника управління освіти Сергій Мартинюк.

Керівництво деяких шкіл на Буковині повідомило, що цього року вони трохи спростять самі захід, а на настрій випускників може вплинути і погода на вулиці.

1