Рибак і Тіміш привітали буковинців західного обряду з Різдвом Христовим

Рибак і Тіміш привітали буковинців західного обряду з Різдвом Христовим

25.12.2017, 13:35

Шановні буковинці, жителі Чернівецької області!

Щиросердно вітаю Вас з Новим роком та світлим Різдвом Христовим! 2017 рік був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, пошуку правильних рішень та результатів. Спілкування з простими людьми, чисельні проекти реалізовані протягом року для виборців, постійний контакт з мешканцями сіл та міст області були для мене великою радістю.

Бажаю Вам мирного неба, душевного спокою, всіх гараздів у сім’ї. Нехай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. І хай новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, для України – роком соціально-економічного зростання, для Буковини – роком духовного оновлення, зміцнення традиційної толерантності, яку ми не дозволимо порушити! Щоб кожен буковинець, чернівчанин та інші пишалися своїм корінням.

Сімейного затишку і міцного здоров’я!

З Новим роком!

Народний депутат України Григорій Тіміш

 Вітаю всіх християн, які сьогодні відзначають найсвітліше свято Різдва Христового!

Нехай у Вашому житті панують добро, мир та спокій. 

Бажаю Божого благословіння, любові, достатку та взаєморозуміння в кожному домі.

Україна вперше офіційно святкує Різдво за григоріанським календарем. Бажаю Вам провести цей день в колі рідних і близьких людей. Нехай це свято подарує Вам щастя, радість та віру у здійснення мрій! 

З Різдвом христовим! 

Веселих свят!

Народний депутат України Іван Рибак. 

1