Тіло загиблого Героя Віталія Чунтула привезли до Чернівців (ФОТО)

Тіло загиблого Героя Віталія Чунтула привезли до Чернівців (ФОТО)

26.07.2016, 17:07

Сьогодні до Чернівців знову прибув «Вантаж-200». Привезли тіло Героя Віталія Чунтула.

Про це повідомляє журналістка і волонтерка Галина Єреміца.

У чернівецькому морзі «Вантаж-200» зустрічали начальник відділу мобілізаційної роботи Чернівецької міської ради Руслан Стецюк, священик УГКЦ Собор Успіння Пресвятої Богородиці отець Петро, учасники бойових дій на Сході, представники міського військового комісаріату, волонтери. 

Нагадаємо, 23 липня 2016 року під Маріуполем під час артилерійського обстрілу загинув чернівчанин Чунтул Віталій Манолійович.  

Як повідомляють у чернівецькій міській раді, прощання з загиблим Героєм Віталієм Чунтулом відбудеться у середу, 27 липня 2016 року, у палаці «Юність Буковини» (вул. Героїв Майдану, 5) з 9.00.

Поховають Героя Віталія Чунтула на кладовищі Чернівців по вул. Зеленій.

 У Чернівцях 27 липня оголошено Днем жалоби. Чернівчани прощаються з Героєм

 З метою вшанування пам’яті чернівчанина - військовослужбовця Віталія Чунтула, який загинув під час артилерійського обстрілу в зоні АТО під Маріуполем, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, розпорядженням міського голови Олексія Каспрука 27 липня оголошено у Чернівцях Днем жалоби.

На знак скорботи у День жалоби рекомендовано приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних підприємств і закладів, державних підприємств, установ, організацій, розташованих на території міста.

О 12 годині пам’ять загиблого Героя буде вшановано хвилиною мовчання.

27 липня на території міста рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства. Місцеві телерадіокомпанії просять утриматися від трансляції у цей день розважальних програм та музики.

Головному управління Національної поліції в Чернівецькій області у День жалоби рекомендовано посилити контроль за дотриманням на території м. Чернівці заборони на використання піротехнічних засобів (феєрверків), яку встановлено до завершення антитерористичної операції.

Прощання з Героєм відбудеться в палаці « Юність Буковини» 27 липня з 09.00 до 10.00. Поховання розпочнеться о 11.30 на кладовищі на вулиці Зеленій.

Схилимо голови у скорботі, запалимо свічі пам’яті, помолимося та шануємо пам’ять Героя, підтримаємо його батьків, рідних, друзів, побратимів.

1