Тільки третина депутатів написали заяви про перевибори міськради (СПИСОК)

Тільки третина депутатів написали заяви про перевибори міськради (СПИСОК)

27.07.2018, 16:13

Громада міста, волонтерські організації, громадські об'єднання приєднуються до депутатів та їх вимог.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Марія Філіпчук.

"26 липня 2018 р. на сесії Чернівецької міської ради депутати Скрипа Ромео, Сехов Володимир, Бурега Юрій, Ставчанський Олег, Савчук Віктор, Осадчук Василь, Кавуля Андрій, Романчишин Андрій, Максим'юк Василь, Греков Сергій, Матвієнко Віталій, Каспрук Олексій - мер Чернівців, Сафтенко Юлія, Бабух Тарас написали заяви до голови ВР Украіни про дострокові вибори до Чернівецької міської ради та мера м. Чернівці. Це чесно по відношенню до чернівчан та їх вибору... Громада міста, волонтерські організації, громадські об'єднання приєднуються до депутатів та їх вимог", - написала волонтер.

Нагадаємо, що вчора під час чергової сесії міськради депутати 29 голосами проголосували за дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. Виконувати обов'язки мера буде секретар міської ради Василь Продан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан вже наступного тижня проситиме Верховну Раду України призначити вибори у Чернівцях, але чи буде сам балотуватися на мера ще не знає

 ДОВІДКОВО:

 250 голосів за два дні: чернівчани підписали петицію з вимогою перевиборів міської ради

У тексті петиції йдеться: "Саморозпуск Чернівецької міської ради та проведення позачергових виборів! БО ЦИРК ЯКИЙ ТАМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ВЖЕ НАДОЇВ ВСІМ МЕШКАНЦЯМ МІСТА!!!" - зазначає авторка петиції Кревак Олена Петрівна. Нагадаємо, Третина депутатів Чернівців написали заяви про перевибори міськради. 

До того ж голова Чернівецької ОДА,Олександр Фищук обіцяє звернутися до Верховної Ради України з питанням призначення позачергових виборів.

Джерело: http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Бурбаковская бабка.  Не обращайте внимания

avatar

777

27 липня 2018 17:07

Це не бабка, це - бурбаківська шавка!

avatar

Юрій

27 липня 2018 17:53