Тягнибок відхрестився від двох дорогих позашляховиків

Тягнибок відхрестився від двох дорогих позашляховиків

08.05.2013, 02:46

Лідер всеукраїнського об’єднання «Свобода» заперечив приналежність йому двох дорогих позашляховиків Toyota Sequoia з «крутими» номерами під час акції «Вставай, Україно»  в Чернігові.

Про це політиків в доволі грубій формі сказав автору проекту «Всі політки роблять це» Кирилу Ющишену.

Одразу додамо, що всі 5 випусків програми цієї серії направлені на критично-саркастичне висвітлення української опозиції та акції «Вставай, Україно».

В Чернігові автор програми Кирил Ющишен допитував Тягнибока про дорогі автомобілі, які ніби належать політику – дві Toyota Sequoia, і на яких лідер української «Свободи» ніби приїжджав до Чернігова.

Сам Тягнибок заперечив наявність в нього цих автомобілів, вартістю близько 100 тисяч доларів кожен.

Оператору програми так і не вдалося зафіксувати, як Тягнибок сідає в автівки з «крутими» номерами.

Детальніше дивіться на відео.



Водночас, ще 5 жовтня коли Донецьку область відвідував лідер політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок журналісти зафіксували, що регіоном він пересувався на японському автомобілі марки Toyota Sequoia - пишуть "Новости Донбасса". І наводило відповідні фото.

На спеціалізованих українських сайтах з продажу автомобілів вартість Toyota Sequoia 2012 випуску в різній комплектації коливається від 67 до 96 тисяч доларів, - додає видання.

Крім того, раніше лідер "Свободи" Олег Тягнибок зізнавався в інтерв'ю ТСН.ua, що зараз користується партійної Toyota Sequoia. "Мене обслуговують службові партійні автомобілі. Це, наприклад Toyota Sequoia, яка є власністю члена ВО" Свобода ". Підписали договір оренди, і організація використовує цей транспорт".

Джерело: pik.cn.ua

"Дехто спекулював, мовляв, Горука не було на мітингу опозиції “Вставай, Україно”! Його не було на сцені з лідерами!?

 Я на мітингу був, але серед людей, на сцену я не пішов свідомо! Мені немає чого там робити на сцені з деякими людьми, які приїздять на лексусах за сотні тисяч доларів з десятками охоронців, та прилітають чартерами за 30000 тисяч євро, в той час коли мій народ голодує, виє і стогне та не має можливості елементарно, по-людськи, нагодувати свою родину, обстежити своє здоров’я, і нормально жити", - заявив нещодавно депутат Чернівецької обласної ради Назар Горук, коли виходив з фракції ВО "Свобода".

1