Тягнибок будує розкішний скляний маєток  у заповіднику під Києвом? (відео)

Тягнибок будує розкішний скляний маєток у заповіднику під Києвом? (відео)

03.09.2013, 21:23

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок будує маєток у заповідній зоні під Києвом.

 Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші", журналістам якої вдалось вперше віднайти житло очільника українських націоналістів, передає ТСН.

До маєтку можна доїхати через глухий і заповідний ліс новенькою асфальтованою дорогою. При в'їзді до ділянки встановлений шлагбаум, а навколо є таблички "Заповідник "Стугна".

Інформацію про те, що в цьому районі саме будується лідер "Свободи" підтвердили місцеві мешканці і навіть виконроб Тягнибока.

При цьому, помічник народного депутата Юрій Сиротюк заявив у коментарі "Грошам", що Тягнибок знаходиться у відрядженні в Брюсселі.

Слід зазначити, що у природоохоронному заповіднику будувати суворо заборонено, тому лісників на всяк випадок залякали.

"Там були і УБОП, і УБЕП, і прокуратура. Я своїх хлопців послав - так до них вийшли охоронці з битами і сказали, що якщо ще раз сюди сунуться - мізки будуть збирати по соснах", - повідомив лісник.

Також після офіційного запиту на будові Тягнибока навіть виконроб забув, на кого він працює. На земляній ділянці є два будинки на березі водойми серед сосен, один з яких нібито належить братові політика Андрію Тягнибоку.

Обидві ділянки мають спільну будку для охорони, дві хвіртки та ще й одного виконроба. При цьому у декларації про доходи політика не має ані земельної ділянки, ані будинку. Перед виборами він залюбки хвалився журналістам "1+1" лише квартирою у Львові.

Раніше Тягнибок розповів, чому їздить на дорогому авто
27.08.2013, 10:01
Tablo ID

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що має право їздити на дорогому автомобілі.

Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо "Свобода".

"Товариство, це вже є просто смішно. Я є головою політичної сили, великої політичної сили, політичної сили, яка має 37 депутатів в українському парламенті, політичної сили, яка ухвалила рішення, що голова партії повинен їздити у безпечному автомобілі, що голова партії повинен їздити в автомобілі, який дозволить йому пересуватися всією Україною", - зазначив він.
Тягнибок звалив відповідальність за вартість свого авто на партію

"Я навіть не хочу вам розказувати і порівнювати з іншими політиками, але я також не є бідна людина. Даруйте, будь ласка, але мені 45 років. Тобто Ви вважаєте, що я за 45 років, будучи більше ніж 10 років депутатом українського парламенту, і депутат має досить велику зарплату, більше того, я походжу не з бідної сім’ї, з достатньо заможної сім’ї…", - уточнив політик.

Тягнибок також додав, що "партія ухвалила рішення, що голова партії повинен мати саме такий автомобіль, такою маркою автомобіля, до речі, користується переважна більшість, у тому числі і опозиційних політиків".

"І тоді один з наших партійців сказав: у мене є такий автомобіль, я можу дати для користування голові партії цей автомобіль. Що є в тому незаконного? Що є в тому поганого? І от, Ігор Мірошниченко, будучи успішним підприємцем, передав мені для користування цей автомобіль. Я ним користуюся", - підсумував він.

Як відомо, Тягнибок їздить на позашляховику "Toyota Sequoia".

Фото "novosti.dn.ua" з сайту "ТСН"

Михайло Ткач
Журналіст програми "Гроші" (телеканал 1+1)
Тягнибок, Тягнибок... покажіть, будь ласка, будинок.
03 вересня 2013, 14:47

Товариство!

Брати і сестри!

Як так сталося, що Олег Ярославович Тягнибок за рік (з мандатом) з "вуличного" політика перетворився на "небідну" людину? Представники Свободи ніяк не визначаться, звідки ж у лідера розкішний "свободомобіль". І ось невже новий "атрибутик"? Скажу чесно, я спочатку подумав, що будівельники розкішого котеджного містечка помиляються. Але стільки людей навряд чи можуть помилятися.

Коментувати ситуацію з будинком Олег Ярославович Тягнибок відмовився. Політик образився на мене після ось цього сюжету. Я змусив лідера Свободи замітати вулицю. Тоді перед парламентськими виборами ми проводили эксперимент: на що здатні політики заради піару. Ну хто відмовиться на камеру стати в один ряд з простим виборцем?



Помічник Тягнибока Юрій Сиротюк гордо наголосив, що займається журналістикою з дев'яносто якогось там року, і те, чим займаюсь я – це погано. Авжеж сьогодні Тягнибок вже сам обирає, кому давати коментарі. А де "свобода" слова? Або просто партія ще не вирішила, звідки узявся той скляний будинок?

Думайте, панове!

Програма Гроші чекає на інтерв'ю з Олегом Ярославовичем Тягнибоком. Нам дуже цікаво, де наразі мешкає лідер "Свободи". І чому Олег Ярославович і досі "ховає" Тойоту Секвойю, а до Верховної Ради іде пішки?

Джерело: blogs.pravda.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

 Дивлячись всі передачі і читаючи пресу, якщо вірити журналістам то висновок один,  дуже короткий- всі вони б...яді, які мають народ за дурнів

avatar

Висновок

03 вересня 2013 22:45