'Ті, хто готував  інформацію Правому сектору, підставили активістів. Нехай вони тепер спитають з тих, хто просив їх це озвучити  - секретар міської ради

"Ті, хто готував інформацію Правому сектору, підставили активістів. Нехай вони тепер спитають з тих, хто просив їх це озвучити - секретар міської ради

11.03.2014, 15:11

В історії з погрозами, про яку журналістам розповів народний депутат Микола Федорук, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик запевнив, що він «перегорнув цю сторінку».

-          Що було, те було, цю сторінку я перегорнув, - заявив Ярослав Кушнірик, відповідаючи на питання BukNews про погрози, які лунали на його адресу.

-          Щодо звинувачень Правого сектора, коли я прочитав в чому саме мене звинувачують, то зробив висновок: правда там тільки у тому, що моя донька справді проживає в Канаді, - сказав секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик. - Щодо інших пунктів, то  я б теж хотів дізнатися, звідки вони їх взяли. Для цього я пішов на прес-конференцію Правого сектора. Хто там був, то бачив, що перші 50 хвилин, навпаки, звинувачували вже не вони, а їх самих звинувачували. Тому я не підливав масла у вогонь, а  поспілкувався з активістами Правого сектора  окремо. З’ясувалося, що  ті, хто підготував так інформацію для озвучення ПС, вони його підставили. Але тепер нехай вони - Правий сектор - сам питає з тих, хто попросив їх це все озвучити. Ми домовилися про пряме спілкування. Вірю, що  більше таких голослівних заяв не буде.

За словами Ярослава Кушнірика, він не бачить підстав для дострокового припинення повноважень Чернівецької міської ради. На його думку, переобрати всі ради було б доцільно восени 2014 року. Так як це власне передбачено Констиуцією, до якої повернулася Україна.

Ті  депутати, які хочуть зробити це вже зараз, то це теж не проблема. Якщо це депутат-списочник, то за ним в раду зайде інша людина, яка буде представляти ту чи іншу політичну силу, за яку проголосували люди.

1