У Чернівцях теплим словом, гарною піснею привітали ветеранів-журналістів

У Чернівцях теплим словом, гарною піснею привітали ветеранів-журналістів

04.06.2018, 22:45

  Ця зустріч видалась дуже щирою і зворушливою, а організувала її в редакції газети «Буковина» обласна організація НСЖУ напередодні професійного свята – Дня журналіста. До учасників зібрання – ветеранів засобів масової інформації Буковини з вітальними словами звернулись голова обласного журналістського осередку Володимир Бобер та головний редактор часопису «Буковина» Анатолій Ісак. Вони вручили Дипломи та премії імені Анатолія Масловського – колишнього заступника редактора «Буковини», талановитого публіциста.

  Серед лауріатів премії Інна Гончар – журналіста із Нововодністровська, і її Чернівецька колега Олена Чайка, краєзнавець Марія Никирса. Окрему нагороду, зокрема оригінальну у вигляді спеціальних поштових марок отримав найстарший учасник зустричі – дев’яностодворічний і нині практично діючий журналіст і поет Михайло Ревуцький, який привітав всіх власним віршем. До речі, свого часу він був редактором Глибоцької районки.

   І вельми щиро апладували ветерани за проникливі пісні у виконанні члена обласної організації товариства «Просвіта» Тамарі Мінченко та композитора Руслана Равлюка.

  Звісно, додав настрою та домашнього затишку хоч і не пишний святково накритий стіл.

                                                                      Василь Гейніш

1