Течія Прута пошкодила бетонну плиту автомобільного мосту у Маршинцях

Течія Прута пошкодила бетонну плиту автомобільного мосту у Маршинцях

03.05.2019, 18:01

Рух через автомобільний міст у селі Маршинці, який сполучає Новоселицький та Герцаївський райони, не відновили.

Про це повідомляє  ТРК "Буковина".

За словами Анатолія Василюка, начальника Новоселицького відділення поліції, рівень води в річці впав, після цього виявилось, що течія пошкодила бетонну плиту.

Як повідомив нам голова Герцаївської РДА Віорел Ястремський, ремонт моста розпочнуть після того, як рівень води в Пруті повернеться до норми.

Вчергове водна стихія нищить Буковину. І вкотре загострюється питання, яке я неодноразово піднімав на усіх рівнях влади - необхідність добудови мосту через річку Прут у Маршинцях, - прокоментував ситуацію народний депутат України Максим Бурбак. - Служба автомобільних робіт Чернівецької області не повинна зволікати з проведенням всіх тендерних процедур та якнайшвидше розпочати роботи. Завдячуючи підтримці коаліційного Уряду гроші в державному бюджеті на добудову мосту передбачені. Наступного року об’єкт треба буде закінчити. Наполягав і наполягатиму, що одним з найважливіших завдань є розбудова інфраструктури нашої області.

ДОВІДКОВО:

У Чернівецькій області правоохоронці тимчасово перекрили рух транспорту через автомобільний міст у селі Маршинці Новоселицького району. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Фото: ГУНП в Чернівецькій області.

1