Театральний сезон у Чернівцях завершать «Тустепом і різним мотлохом»

Театральний сезон у Чернівцях завершать «Тустепом і різним мотлохом»

02.06.2015, 23:05

Виставу «Тустеп і різний мотлох» покажуть 21 червня

У червні Чернівецький муздрамтеатр завершує цьогорічний сезон. Фінальною виставою, котру покажуть 21 червня, стане комедія, прем’єра якої відбулася 5 років тому – «Тустеп і різний мотлох». Її показ присвячено 65-літньому ювілею народної артистки України Тамари Кільчицької, яка грає у виставі головну роль. Партнером акторки стане заслужений артист України Богдан Братко.

 П’єсу написав американський драматург Річард Байєр.  

Крістін Мільман – «розкішна жінка, з головою на плечах і без претензій». Герман Льюїс - «чоловік, який всього досяг самотужки, своїм гострим розумом може «дістати» кого завгодно, та може і... зачарувати». Так автор охарактеризував героїв п’єси.

Крістін і Герман давно дружили сім'ями, та обоє втратили свої «половинки». Крістін відзначила роковини смерті чоловіка і вирішила покинути рідне місто. Герман намагається переконати її залишитися. Діалог, який триває протягом усієї вистави, нагадує блискучу джазову імпровізацію. Дотепні, неординарні немолоді люди говорять про життя, смерть і кохання. Цей фантастичний дует переростає у сварки, у зізнання, у танець...

 У виставі можна буде почути живий спів під супровід оркестру?

Джерело: promin.cv.ua

1