Талановита молодь Глибоччини відвідала місто Київ

Талановита молодь Глибоччини відвідала місто Київ

11.07.2017, 15:07

Така нагода випала переможцям обласних, всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів ? учням музичних та художньої шкіл району, гуртківцям закладів культури, а також їхнім педагогам та тренерам. Безкоштовною поїздкою до столиці дітей та творчу молодь краю нагороджено у рамках проекту «Червона доріжка», зініційованого відділом культури і туризму Глибоцької РДА. Ініціативу було підтримано Григорієм Івановчем, який минулого року започаткував, а цьогоріч продовжує добру традицію підтримки юних талантів, даруючи незабутню подорож.

Один екскурсійний день, а вражень на цілий рік: поїздка в Межигір`я, екскурсія до Верховної Ради України, подорож на катері по Дніпру, відвідання святинь українського народу: Михайлівського золотоверхого монастиря, Софіївського собору, Володимирівської гірки, вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні на Майдані, катання на фунікулері, прогулянка вечірнім Хрещатиком, на додачу ? смачний обід від народного депутата у ресторації, яку кожен учасник міг собі обрати сам.

У дружньому колі спілкування із Григорієм Івановичем діти дякували і ділилися планами на майбутнє.

Даниїл Лупу — учень Глибоцької музичної школи: „Моя любов ? музика. Але це не просто захоплення, а велика щоденна праця. Гран-прі на обласному конкурсі — результат щоденних наполегливих репетицій. Дякую, що Ви оцінили наші старання і запросили до Києва. Не за горами той час, коли я, учень з глибинки, завоюю Київські сцени…”.

Барбаза Василь: „Мої захоплення — КВН та фотографія. Ця поїздка дарує мені нові враження, спонукає до творчості. Прийде час, і я приїду підкорювати «Лігу сміху», а в об’єктиві мого фотоапарату посміхатимуться зірки, політики і видатні люди України! Можна розпочати з Вас? Увага! Знімаю!”.

Анастасія Карпюк — випускниця Глибоцької художньої школи: „Вміння бачити світ по-своєму дало змогу мені та моїм товаришам по школі здобути високі перемоги у обласних конкурсах. І навіть вже сьогодні наші враження лягли на папір замальовками. Пленер на катері по Дніпру ляже в основу експозиції «Київські враження», на відкриття якої ми Вас незабаром охоче запросимо”.

Зі словами подяки звернулися до народного депутата і педагоги та керівники структурних підрозділів. Зокрема, Вероніка Грицку ? доцент, кандидат географічних наук, тренер гуртка художнього читання Чагорського будинку культури, Ольга Ковальчук ? директор Глибоцької ЦБС, Роман Нагірний ? директор Глибоцького районного РКБТД та інші.

На згадку про цей особливий день від імені працівників культури, вихованців та батьків начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна вручила Григорію Тімішу подяку та картину ? вишитий бісером національний символ України тризуб. Сувенір із бісеру вручено і екскурсоводу Верховної Ради.

До Києва учасники екскурсії прилетіли на крилах своїх здобутків, а повернулися на крилах нових вражень і творчого натхнення, з яких, впевнені організатори, народяться і нові перемоги!

Олена Рєпіна.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Залишилось додати що  незважаючи на те , що поїздка профінансована і підтримана деп Тімішем,  основну роль в цьому зіграв м Бурбак!

avatar

Григорій

11 липня 2017 15:34