За захисників на рендж роверах  прості чернівчани не заступилися: 'захисникам Білика' довелося самим перекривати дорогу (оновлено)

За захисників на рендж роверах прості чернівчани не заступилися: "захисникам Білика" довелося самим перекривати дорогу (оновлено)

27.10.2015, 16:04

Представники політичної партії "Рідне місто" у Чернівцях перекрили рух транспорту на вулиці Головній поблизу помешкання кандидата в депутати міськради Ростислава Білика, де правоохоронці проводять обшук. Про це з місця події передає кореспондент molbuk.ua

По пішохідному переході на вулиці Головній у районі зупинки "вулиця Гоголя" безперервно ходять представники партії "Рідне місто". У натовпі протестувальників можна побачити екс-гендиректора Калинівського ринку Руслана Сербінчука, заступника гендиректора ринку, кандидата в депутати Вадима Колегая, депутата міськради Василя Дутчака, активіста Ігоря Жижияна та інших.

Так званим захисникам простих людей довелося вийти зі своїх рендж роверів на грішну землю і самим топтатися по переходу. А людей, які б за них заступилися, не виявилося.

Перехожі чернівчани почали обурюватися, що акція партії "Рідне місто" з перекриттям дороги заблокувала рух транспорту в центрі міста.

Один з перехожих запропонував покинути місце скупчення людей усім, хто не підтримує акцію з перекриттям. В результаті посеред дороги залишилися виключно представники партії "Рідне місто" та кілька пенсіонерів.

Після цього натовп почав розходитися з місця проведення акції.

Кандидат у мери Віталій Михайлішин подякував людям за те, що підтримали акцію партії "Рідне місто".

molbuk.ua

 

ь

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

У МІСТІ - СТРАСТЕЙ ЕПОГЕЙ,

РІДНЕ МІСТО - ЗА ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ !!!

ПЕРЕКРИЛО МАРШРУТКАМ ДОРОГУ,

ЗАХИЩАЮТЬ БІЛИКА БЕРЛОГУ ???

avatar

МИКОЛА ВІРШОТРУС

27 жовтня 2015 15:27

Майдануті! Програли вибори, то не гавкайте. Люди зрозуміли хто насправді захопив владу в державі...

avatar

Чернівчани

27 жовтня 2015 19:28

avatar

Анатолий Федорюк

27 жовтня 2015 19:57

Дибіли!!!

avatar

Іван

28 жовтня 2015 10:43