Таємний бізнес патологоанатомічного бюро: міфи чи реальність?

Таємний бізнес патологоанатомічного бюро: міфи чи реальність?

30.06.2016, 21:02

Чернівецька обласна організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» на чолі з її лідером Сергієм Качмарським вже досить тривалий час підтримувала лікарів, проти яких плели свої інтриги псевдо-реформатори в галузі медицини.

 Так, політична сила завжди ставала на сторону медпрацівників, котрих намагались звільнити з посад члени комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО. Натомість вони пропонували кандидатури своїх осіб, котрі не мають ні медичного досвіду, ні певного рівня кваліфікації. Якщо згадати останні скандали, пов’язані із діями цієї комісії, можна зрозуміти, що її представники, окрім звинувачень, не зробили нічого корисного. Зокрема вони безпідставно звинувачували Гнатюка Михайла Георгійовича, завідувача онкогематології Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, а також Чепіля Миколу, головного лікаря даної медустанови. Пан Микола, в свою чергу, відправляв заяву голові Чернівецької обласної ради Мунтяну І. М., де вказав всі проблеми, що потребують негайного вирішення, та попросив виділити для цього кошти з обласного бюджету. Вже пройшло більше двох місяців, а результату й досі немає ніякого. Зате нових відкриттів з кожним разом стає дедалі більше.

 Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН»

 Так, нещодавно по допомогу до Сергія Качмарського звернувся Беседінський В.І., т. в. о. начальник ОКМУ (патологоанатомічне бюро), та повідомив про ситуацію, котра склалась в самому бюро. Група лікарів, а саме завідувач відділенням патології №1 Жуков Л. Ф., медичний реєстратор відділення загальної патології №3 Денисова С. І., вона ж голова профкому бюро, та завідувач відділенням загальної патології №3 Сілко В. П. перетворили медицину на свій власний бізнес. Основний дохід даній групі людей надходить від продажу ритуальної атрибутики, а саме трунів, хрестів, вінків та санітарних пакетів. За словами Беседінського – реалізацію своєї продукції вони проводять в основний робочий час, у зв’язку з цим по бюро неодноразово видавались накази про припинення протизаконної діяльності. Перший наказ було датовано ще 15.05.2006 року начальником бюро Ю.І. Ковалем. (наказ №7, пункт 1.1) Другий наказ (наказ №11, пункт 1, пункт 2) видано 08.04.2009р. Останній наказ видав Беседінським В. І. 25.05.2016р. (наказ №11).

 «Приступивши до виконання обов’язків т. в. о. начальника бюро - я поновив наказ про заборону торгівлі ритуальними предметами співробітниками на території бюро в робочий час, і це викликало шалене обурення «бізнесменів». На засіданні медичної комісії Чернівецької обласної ради 19 травня 2016 року на посаду т. в. о. начальника бюро пані Кобевко О. П. пропонувала Жукова Л. Ф. Я ж, аби відкрити громадськості очі, звернувся до неї, та розповів про ситуацію із похоронним бізнесом. Мої слова були проігноровані, і вже 22 червня на засіданні комісії знову розглядалась кандидатура Жукова Л. Ф.. В мене виникає питання: чому медична комісія в особі Кобевко О. П. намагається призначити на місце начальника бюро представника даного «бізнесу»? Як чесна та порядна людина, я вирішив поставити крапку в цій ситуації, та надати їй розголосу. В цьому мене підтримує асоціація патологів України на чолі з її президентом, завідувачем кафедри патологічної анатомії №2 Національного медичного університету ім.. О. О. Богомольця професором Гичком С. Г.. Свою підтримку мені висловлював і Давиденко І. С., голова Буковинської філії асоціації патологів України, доктор медичних наук, професор» - розповідає Беседінський В. І.

 Про ведення цього ж нелегального бізнесу повідомила Сергія Качмарського і Руснак Світлана Федорівна, приватний підприємець, власниця компанії ритуальних послуг «Чорний тюльпан». Вона повідомила факти про те, що в родичів померлих беруть кошти за зберігання тіла в холодильній камері, хоча відповідно додатку 21 до наказу №81 МОЗ України - тіло повинно безкоштовно зберігатись в патологоанатомічному відділенні до трьох діб. Виникає питання: за що беруться кошти, і куди вони ідуть? Можливо це так звані благочинні внески?

Руснак Світлана також неодноразово зверталась до Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА з питанням стосовно того, чому медичний працівник, котрий отримує державну заробітну плату, під час знаходження на своєму робочому місці займається підприємницькою діяльністю?

 Сергій Качмарський розповідає, що його обурює дана ситуація. «Як можна вимагати гроші в тих, кого і так спіткало велике горе втрати рідної людини? Пані Кобевко, котра заявляє, що прагне змін, продовжує не тільки прикривати, але і сприяє процвітанню бізнесу, побудованого на людських могилах. Я довіряю тільки фактам, і звинувачення можна буде висунути лише після проведення дій комісії облради, котру очолює Любов Годнюк. Та я не думаю, що Беседінський В. І, котрого підтримує асоціація патологів України, та пропонує його на посаду начальника Чернівецького обласного патологоанатомічного бюро, може надавати недостовірну інформацію по даній ситуації» - розповідає Сергій Качмарський.

 Вся інформація, використана в матеріалі, надана особисто Беседінським В. І., Руснак С. Ф., та Департаментом охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА, 

1


КОМЕНТАРІ (28)

едене,що ви можете зробити ,це відлезати Кобевко.всі знают,кто такій Кочмарский,яка то е гнела людина,ти ще лізешь в медецену?ти е лох а не голова.

avatar

авто-мудану и кочмарскому

30 червня 2016 19:56

"Руснак Світлана також неодноразово зверталась до Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА з питанням стосовно того, чому медичний працівник, котрий отримує державну заробітну плату, під час знаходження на своєму робочому місці займається підприємницькою діяльністю?"

Цитата, якою Дибіл-качмарський підісрав свою спонсорку Андрієц, котра ніяк не реагувала на неодноразові звернення Руснак Світлани!

avatar

30 червня 2016 20:20

молодці попали в саму гідриху медицини кобевчиху,бач як тролі заметушилися!

avatar

Правда Матка

30 червня 2016 20:31

Кочмарський об'ївся коноплі, вирощеної на горищі обласної дитячої лікарні.

avatar

конопля

30 червня 2016 20:32

З даних наказів видно, що сам Беседінський разом з попереднім начальником кришували цей бізнес. Зняли начальника і припинились відкати. Плюс кандидатура іншого лікаря на посаду начальника. Чи знає про це асоціація та качмарський?

avatar

олексій

30 червня 2016 20:56

Бесединский В.И. Бюрократ, аморальный человек, который извращает правду и добивается своих корысных интересов...Он неоднозначно ставил неправильные диагнозы по своей работе!!! и прикрывался своим начальником Ковалем Ю.И., который его неоднократно прикрывал за "пакеты" благодарности. Сам он алкоголик и шизофреник, который на старости лет хочет пропихнуть свою дочку, которая такая же неадекватная, как и отец.

avatar

Alex

30 червня 2016 21:15

Коноплю курят,уважаемый.Если ее кушать то можно обдрестаться,что к сожалению и сделала данная комиссия

avatar

Муля Черновицы к конопле

30 червня 2016 21:17

На пути по ул Виннеченка на ЛКК в третью городскую больницу Бесединский В.И. выпивал 0,5 л водки закуривая, а доченька при виде трупа мужского пола бежала в ужасе с секцыонной. На протяжении года болеющий туберкуёзом Бесединский В.И. скривал свою болезнь, подвергаючи опасности весь колектив. Прошу обратить внимание!

avatar

Віктор

30 червня 2016 21:33

Бесединський В.І. В час моєї трагедії коли я звенрнулася зі своєю трагедією вимагав від мене хабар,щоб допомогтимені у вихідний день.Він зустрів мене пьяним, з перегаром та з агресивним відношенням.

Мій брат зараз на Сході відстоює та захищає нашу Вітчизну і намагається зробити наше життя кращим! Він віре в те, що наша країна може змінитися, не буде місце корупціїї та бюрократії! Тому, я вважаю, що таким людям, як Бесединський В.І. немає місця в нашій медицині. Дорогу потрібно давати молодим, амбіційним, грамотним спеціалістам!

avatar

olha

30 червня 2016 21:38

Чого ця Бесидинська  ще хоче....він вже пенсіонер. Що хоче пропихнути свою   тупу дочку, яка вийшла щойно?

avatar

Ваня

30 червня 2016 21:45

Бесединський майже 16 років знаходитьтся на керівній посаді. За цей час для бюро не зробив абсоолютно нічого. Прорте купив собі авто, зробив собі дома дорогий ремонт. При цуьому підстиавляв грамотних спецілістів з метою пропихнути свою тупу,  неврівноважену дочку на керівну посаду. Таким людям місце в психіатричному диспансері

avatar

Виталий

30 червня 2016 21:54

Одна стара жопа 20 років сиділа і нічого не робила, лише жопу лизала....зараз що друга жопа в образі Беседінського прийде....ви що люди подуріли...піся нього його дочка прийде ....і буде в нас 50 років пососяки) люди просипайтеся...боріться за нашу медицину)

avatar

Коля

30 червня 2016 22:01

Что там Бесединский дошел до кондиции? Поймал абстинентный синдром или алкогольный делирий? Ему лечиться пора, а на не на руководящуюю должность.

avatar

Сергей

30 червня 2016 22:18

Підтведження брехні Качмарського. Колектив просить не брати до уваги звернення Асоціації паталогоанатомів... Краще б гроші були витрачені на добрі справи, а не на брехливі статті.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1053934637989110&id=100001177524737&notif_t=like_tagged&notif_id=1467309221373617

avatar

Василь Рашковський

30 червня 2016 22:41

Що ж ти Бесединський скрив, що молодій жінці перфорнули матку? І за бабки виставив ліпосаркому, тепер вона знатиме про все.
avatar

Олександр Сергійович

30 червня 2016 23:31

Що таке асоціація патології Україна - приватна власність???!!!

http://b2btoday.com.ua/id/2508111

avatar

олексій

30 червня 2016 23:43

А що там Бесединський сказав про те, що він був замом начальника і вони плаценту хоронили на території бюро? Хай відповідає. Без нього і Коваля нічого не вирішували.

avatar

Петро

01 липня 2016 00:35

А Коваль что скажет на то, что его жена распоряжаеться финансами и они выдавали премии всем шестеркам, которые им были выгодны....а всех остальных запугивали....а теперь он хочет поставить своего зама, чтобы тот отмывал бабки дальше?...А тот потом свою дочурку подтянет, которой, как он говорил сделает раньше высшую категорию и поставит ее начальником, а остальных купит или уберет с дороги?!!!!

avatar

Толя

01 липня 2016 00:41

Пяный гон, Бесединский что с бодуна проснулся и ему в начальники захотелось? Сначала проспался лучше и подлечится не мешало бы?А Руснак чего лезет своими грязными рученками, ей мало клиентов с морга на Кишиневской, там то ей не мешает что персонал в робочее время “бизнесом” занимается ведь откаты всех кормят?Неисключено что и Бочинскому глазки конвертиком закрывают что бы не мешал. Незабывайте рыба гниет с головы?Бесединский как человек гнилой, что уже говорить о том если он будет начальником того убого морга каким его сделал товарищ Коваль?

avatar

Светлана

01 липня 2016 17:03

             Сограждане, дорогие! Откуда столько желчи?! Так наслаждаться бичеванием человека можно в двух случаях: либо при наличии "шкурного интереса", либо - чтобы отвлечься от ощущения собственного ничтожества.

            Есть объективная данность - опытный профессионал, человек образованный, порядочный, фанатично преданный делу и действительно знающий его. С каких пор профессионализм в деле перестал быть самым важным?!

           Зачем "впиявливаться" в якобы обнаруженное слабое место. Бесединский никогда не был алкоголиком. Алкоголик не мог бы быть одним из лучших патологов Украины. Он не рок-музыкант - создавать шедевры под кайфом. Кайф и микроскоп - "две вещи несовместные".

           И чего к дочери прицепились? Что плохого в династиях (тем более в третьем поколении)? Или у шахтеров, рабочих и фермеров - это династия, а у врачей, ученых - семейственность? Так это как бы вопреки актуальной идеологии - это как бы очень по -  советски, даже очень       по - сталински.

           Хватит травить из-за удовольствия от процесса травли, точнее из-за отсутствия удовольствия от собственной жизни. Ну, или, как минимум, пишите без ошибок, а то тошно не только от содержания ваших опусов, а от одного представления о том, что вы собой представляете (тавтология умышленная).  

 

avatar

Арина

02 липня 2016 08:51

бабушка арина, ваши фантазии далеки от реальности, все медицинское сообщество Буковины знает коммуниста-алкоголика Бесединского давно.   

avatar

психиатр

02 липня 2016 10:37

Уважаемая Арина! Сказки про твоего папу Бесединского, как менеджера в 4 поколении, мы слышали 20 лет.

avatar

Pushkin

02 липня 2016 10:41

письмо Давиденко И.С., откуда он может знать про работу пат бюро, если он здесь не был уже лет 8, он даже не знает где вход в бюро. И пусть определиться он член или голова, скорее всего член, потому как патологи не знали до сих пор что есть такой голова Буковинской филии ассоциации патологов.

avatar

патриот

02 липня 2016 10:49

В той самий час коли  Коваль і Беседінский видавали спільни накази по бюро про заходи щодо виконання Закону України "про поховання та похоронну справу" 2006,2009р., вони давали свої розпорядження санітарам робити незанні захороння на території бюро, про це знає вся Громадскість.

avatar

могильщик

02 липня 2016 11:05

Ви дівіться, Жуков-Сілко-Денисова знов обізвались. Зараз будуть росказувати байки, як Жуко з Свєткою, а Сілко з курвою з статвідділа ЛШМД трахаються в гробах, які прдають. Блядство, а не патбюро. Розганяйте їх.

avatar

юрко

02 липня 2016 11:16

А ты ,по-видимому,Юрий,импотент,завидуешь! Приходи,и тебя трахнут! Думаю,тебе-ПИДОРУ- понравится!

avatar

аниматор

02 липня 2016 11:43

         И вправду - бабушка. Очень горжусь и статусом, и теми, благодаря кому его обрела. В отличие от вас, подписалась собственным, полученным от родителей (врачей, кстати) именем. Наверное, потому что просто знаю, что и о ком говорю.

         Никакой личный интерес или сведение счетов ( опять-таки, в отличие от вас) не лежат "под ковром" моего участия в этой псевдодискуссии. Просто Володю я знаю очень много лет. "Грязевой фильтр" в нашей семье был и остается достаточно мощным. Поэтому сложно было удержаться от "чувства потрясенной справедливости".

         С "никами"  хоть разберитесь. Уверенны в справедливости того, что кропаете - подпишитесь собственным именем. А Пушкин - вообще как-то очень ответственно, при такой-то стилистике!

        Настойчиво и без иронии советую обратиться к психологу. Искренне уверена: ваш личностный потенциал чище и выше ваших клеветнических потуг. И вы обязательно осознаете его и научитесь испытывать "экзистенциальный восторг" от вещей, заслуживающих его больше, чем травля, клевета и поиск пятен на чужом белье или в чужой биографии. Свое простирните и в своей разберитесь. 

avatar

Арина

02 липня 2016 12:10

Прочитавши статтю-зробив висновок: представники староі бюроератично-комуністичноі системи всіма засобами намагаються втриматися на своіх посадах,не розуміючи що іх час пройшов.Бажаю новим силам успіху у боротьбі та всім сердцем вболіваю та підтримую іх. Борітеся-та поборете! Слава Украіні!!!

avatar

Віктор

04 липня 2016 10:51