Бурбак здолав монстра: система три тижні не приймала е-декларацію лідера парламентської фракції 'Народного фронту'

Бурбак здолав монстра: система три тижні не приймала е-декларацію лідера парламентської фракції "Народного фронту"

27.10.2016, 01:30

Народний депутат України Максим Бурбак поділився інформацією про те, як намагається здати свою елетронну декларацію. 

Подробиці цієї непростої справи лідер парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак оприлюдний на своїй сторінці у ФБ. 

- Третій тиждень роботи з електронною декларацією вводить в ступор. А останні два дні тим більше... Система вперто не відповідає. Кажуть досвідчені люди, що на світанку можна таки подати.  P.S: просто Тарантіновський "От заката до рассвета" - головне дотягнути до світанку))

Нарешті через кілька годин народний депутат України повідомив радісну новину, що система здалася. 

Діяти за сценарієм "От заката до рассвета" не вийшло. Система дала задню, спрацювала раніше півночі, привітавши мене з поданням декларації :) Вірю, що таке щастя спіткало або найближчим часом спіткає моїх колег депутатів, які натхненні заповненням е-декларації написали б не гірший за Тарантіно кіносценарій) Але продовжуючи тему відомого режисера , тепер себе відчуваю героєм "Джанго освобожденный " )) Та головне , що монстр в моніторі здався. Тепер чекаю на рецензії критиків жанру )))

1


КОМЕНТАРІ (2)

С будуна забыл название улицы в лондоне где квартирка находится.

avatar

27 жовтня 2016 13:37

Для тих,хто накрав багато це дійсно проблема.Як заповнити,щоб не було зайвих питань?Попробуй вкластися у терміни,знайди надійних друзів на кого можна оформити ,це все не так просто.Просто хлопці красти треба менше,тоді і проблем с заповненням не буде,так як у козака Гаврилюка.

avatar

олег

27 жовтня 2016 18:25