Сигнальне обладнання, яке вводять в експлуатацію  у чернівецькому аеропорту, фактично не має аналогів в Україні

Сигнальне обладнання, яке вводять в експлуатацію у чернівецькому аеропорту, фактично не має аналогів в Україні

20.09.2015, 20:55

Про це під час програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ  повідомив директор департаменту ЖКГ міської ради Сергій Погорений. 

Людмила Григорчук: Щодо нового керівник аеропорту, як він почав свою роботу і що чекаєте від цього підприємства.

 Сергій Погорений: У підприємство постійно вкладаються кошти. Ми розуміємо, що це іміджеве підприємство, ми сподіваємося, що ситуація в майбутньому виправиться з літаками, йдуть певні переговори. Але сама ситуація на підприємстві складна. Без літаків, які б відлітали з Чернівців., підприємство не має інших видів доходу. Тому виникає така ситуація з заборгованістю. На сьогоднішній день нами виконується замовлення по департаменту щодо введення в експлуатацію сигнального обладнання нового, якого фактично немає в Україні. Заборгованість за вже виконані роботи трошки раніше ми проплатили. Зараз завершуються роботи, буде обліт території, буде отримання сертифікату, що також дозволить нам дивитися в майбутнє.

 Людмила Григорчук: Зараз є заборгованість по зарплаті?

 Сергій Погорений: Заборгованість є, навіть ті кошти, які були виділені на останній сесії міської ради, вони йдуть на погашення заборгованості, разом з тим, сума не покриває всього. Економічна ситуація залишається на підприємстві вкрай скрадною. Ми сподіваємося, що новий керівник зробить максимум того, що можна. Досвід роботи показує, що він може все правильно вирішити.

 Людмила Григорчук: Я розумію, що ота боргова яма і проблеми економічні склалися тому, що не було керівника грамотного?

 Сергій Погорений: Це комплекс проблем. І відсутність керівника, незавершеність робіт. І ті обіцянки, які давалися, рейс до Києва, один рейс не вирішить проблеми аеропорту. Розвивати сферу потрібно і аеропорт місту потрібен. І міський голова і міська рада в цьому мають одну думку, що аеропорт для міста важливий.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ  www.buknews.com.ua

 

1