Чи існує зв'язок між помальованими дверима і поведінкою місцевих лідерів 'Свободи'?

Чи існує зв'язок між помальованими дверима і поведінкою місцевих лідерів "Свободи"?

24.04.2013, 20:26

Чи то латинська літера «f», чи то свастика з'явилася на вхідних дверях до громадської приймальні у ніч на 24 квітня 2013 року. Очевидно, що таким чином дехто позначив приїзд  у Чернівці Ірини Фаріон. Раніше у соціальній мережі "ВКонтакте" від імені Партії регіонів пропонували пікетувати приїзд народного депутата від ВО «Свобода». На сторінці навіть розмістили мобільний телефон організаторів, який виявився прямою лінією до губернатора області. "Це все дурниці! Ми абсолютно ніякого стосунку до поширення інформації про пікет нардепа від "Свободи" в соцмережах не маємо. Це - дурня повна!", - сказав у коментарі molbuk.ua голова виконкому облорганізації ПР Матвій КУЦАК.

Водночас це не перші "свободівські" двері, помальовані невідомими. Про зіпсовані двері свого помешкання раніше також повідомляв Назар Горук. Заяву він поширив під час останніх виборів до парламенту. Тоді двері позначили зеленкою, а не фарбою. Пляму виявили вранці у понеділок, 17 вересня. Тоді Н.Горук виконував обов'язки голови Чернівецької обласної організації ВО "Свобода". Нині ж керівник фракції ВО "Свобода" в Чернівецькій обласній раді Назар Горук написав заяву про вихід з партії. Про це він сам повідомив molbuk.ua. Водночас він утримався від коментарів і пояснень свого кроку, пообіцявши розповісти усе на прес-конференції згодом. Також Горук наразі розмірковує над тим, щоб скласти мандат депутата облради — він потрапив до облради за партійним списком "Свободи".

"30 березня ц.р. рішенням голови партії Олега Тягнибока Назар Горук був тимчасово відстороненим від обов’язків голови Чернівецької міської організації ВО «Свобода».  Про це повідомляє БукІнфо. Останнім часом Назар Горук неодноразово висловлював публічну незгоду з багатьма політичними рішеннями партії, зокрема, щодо підтримки єдиним кандидатом від опозиції на виборах народного депутата України по місту Чернівці колишнього міського голови Миколи Федорука, наполягаючи на тому, що саме він має балотуватися на виборах від ВО «Свободи». Так само у протистоянні екс-гендиректора чернівецького телеканалу ТВА із засновниками Н.Горук заявив про підтримку Василя Забродського, який називав партнерів «Свободи» по опозиції партію «Фронт Змін» «кримінальною бандою». На цьому телеканалі Н.Горук був частим гостем у В.Забродського, де в період виборчої кампанії неодноразово критикував Миколу Федорука".

Чи існує зв'язок між помальованими дверима і поведінкою місцевих лідерів "Свободи" покажуть наступні дії нинішнього голови облорганізації пана Мельничука. Якщо й він, як нині Горук, через півроку заявить про вихід із партії, значить  їм таки пороблено.

1