Чернівецькі свободівці образилися за журналістів і підуть пікетувати міліцію

Чернівецькі свободівці образилися за журналістів і підуть пікетувати міліцію

04.04.2015, 23:36

Акцію планують провести "для донесення до керівництва міністерства внутрішніх справ та керівництва держави недопустимості кулуарних непрозорих керівних призначень стосовно даного призначення т.в.о. начальника УМВС в Чернівецькій області Пілігріма С.В.", - повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода". 

Нове призначення в буковинській міліції голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталій Мельничук назвиває «неочікуваним". Непокоїть його також те, що "перші керівні кроки на Буковині новий начальник почав здійснювати в закритий від громади та журналістів спосіб». 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

всцятися можна з цих ПІАРних клоунів пупсів і пупсих ))))))))))))  

avatar

свабода пупсі-мупсі

04 квітня 2015 20:54

Вам панове "свободіці" треба зараз тихонько сидіти в куточку і помовчати хояа б 10 років... Ви кого панове Українські націоналісти привели до влади в нашій Державі!? Які ви в сраку націоналісти коли продали нашу Неньку НЕУКРАЇНЦЯМ!!!  А ті спускають нашу Державу в смітник, при цьому набивають свої кишені баблом від обіз'яни... "Революціонери" хрєнові...

avatar

БУКОВИНЦІ

04 квітня 2015 22:56

 свобідні повії як завжди на службі кулявлобній))))))) а кулявлобно-свободних корупціонерів посадют в тюрму і будут сидіти!!! Свобода а ваш зек хлавний пупсік як поживає?кажут вже жим-жим....роблят вам злодійским сцукам())))))))

попкорн вже є)))))))))

avatar

попкорн

05 квітня 2015 08:27

Які журналісти? Це тиск на міліію!   Може пора закінчувати безлад,  і притягнути збурювачів до відповідальності!  А ті у кого щось чешеться - в АТО!!!

avatar

тверезий

05 квітня 2015 12:16

ТА НАЙ ПАРУ ЗЛОДІЇВ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ   ПОСКАЧЕ

ПО ОКОНЧАНІЮ КЛОУНАДИ ВСІХ ДО ПСИХІАТРА :))))) ТИХ КОГО ПСИХІАТР ВИЗНАЄ ПІДТАТНИМ ДО СУДУ І В ТЮРМУ ЗА РОЗКРАДАННЯ ТА КОРУПЦІЮ

 

avatar

ТВЕРЕЗОМУ

05 квітня 2015 12:42

  це і є Свобода   http://argumentua.com/stati/svoboda-dlya-pupsa

avatar

свобода

05 квітня 2015 14:44