«Свободівці» вручили Михайлу Папієву гарбуза. «Фронт змін» жесту не оцінив

«Свободівці» вручили Михайлу Папієву гарбуза. «Фронт змін» жесту не оцінив

16.11.2012, 16:56

На засіданні XIII сесії Чернівецької обласної ради 16 листопада 2012 р. голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Назар Горук заявив, що вибори до Верховної Ради в Чернівецькій обл. відбулись непрозоро, а їхні результати були сфальсифіковані. Попри те, партія здобула близько 15% голосів у м. Чернівці і впевнено пройшла до парламенту. За словами керівника Чернівецької міської організації ВО «Свобода», «вперше в історії України у Верховній Раді буде націоналістична фракція, яка стане стержнем українського духу і національної боротьби».

Відповідальність за порушення політичних прав та свобод українців опозиція покладає особисто на чинного Президента України Віктора Януковича та Партію регіонів. На знак протесту проти фальшування виборів та вияву недовіри до чинної влади, представники «Свободи» від імені буковинців вручили гарбуза голові Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлу Папієву: «Колись наречені, до яких приходили негідники свататись і обіцяли вірність і любов у знак відмови давали їм гарбуза». «Ми хочемо партії влади, яка обіцяє покращення життя вже майже три роки, вручити гарбуз як символ відмови і недовіри», – заявив Назар Горук.

Коментар «BukNews»: Депутат обласної ради від «Фронту змін» Олександр Фіщук інтерпретував жест «Свободи» як знак «примирення». Чи має він як новообраний депутат від опозиції плани щодо примирення із Партією регіонів у Верховній Раді – представник «Фронту змін» не уточнив.

1


КОМЕНТАРІ (7)

А що не оцінив Фронт Змін ???

avatar

Разан Курог

16 листопада 2012 13:00

avatar

Василий Забродский

16 листопада 2012 13:15

avatar

Олексій Каспрук

16 листопада 2012 13:18

Так є ж громадська організація Фронт Змін. Всі тепер громадські діячі під старими брендами на всякий пожежний

avatar

Олег

16 листопада 2012 13:18

Фронт Змін це прихований придаток Регіоналів ! Вони на парламентських виборарах розвели всіх як катят...

avatar

Хфедір

16 листопада 2012 14:31

Василь ЗаПОЦкий бачу вже очолює регіАнальних ботів!  Заробляє собі паря на кокс огажуючи опозицію.

avatar

Народний Контроль

16 листопада 2012 16:04

Ну в забродського принаймні вистачає мужності не ховатися за ніками, а писати,що думає під власним аватаром.  На відміну від тебе, контролерчику.

avatar

Контролеру

16 листопада 2012 17:36