Свободівець переконує, що за Чернівці змагаються клани

Свободівець переконує, що за Чернівці змагаються клани

29.03.2013, 14:24

Проаналізувавши вчергове події під час сесії Чернівецької міської ради, та всі перепитії навколо проведення дострокових виборів мера Чернівців, можна ще раз і ще раз твердо сказати: “Сьогодні Чернівці перетворились на арену битви двох потужних кланів. Клани які є цинічними, не зупиняться ні перед чим. Один із них прямо пов'язаний з існуючою в місті владою та певним олігархом, інший – з одним з “опозиційних лідерів”. Кожен з кланів має значні фінансові можливості та політичне лоббі в Києві. Вони постійно ведуть боротьбу між собою і всі значні політичні події, від зняття Миколи Федорука два роки тому і до перепетій пов’язаних з Василем Забродським та телеканалом ТВА є практичними наслідками цієї війни. І ця війна не за добробут Чернівчан. Боротьба іде за володіння всіма крупними об’єктами, від митниці до Калинівського ринку і аеропорту. Заручниками цієї війни є не тільки місцеві політики, але й кожен чернівчанин, який залишився наодинці зі своїми проблемами. Про них починають думати лише напередодні виборів. Насправді вибори відбуваються не між представниками влади і опозиції, а між кланами, які хочуть розпоряджатися багатствами міста, області і України. До того моменту, поки люди будуть обирати представників кланів – жодних принципових змін не станеться, дороги будуть «покращуватися», комунальне господарство жеврітиме на грані катастрофи, жоден бізнес спокійно розвиватися не буде, окрім того, який буде під дахом кланів. Коли українці це зрозуміють у нас буде шанс перегорнути цю сторінку і зробити владу відповідальною, не тільки місцеву ”. Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Чернівецької обласної ради від ВО "Свобода" Назар Горук.

1


КОМЕНТАРІ (19)

Правду пиши Горук. Правду !

avatar

ЙЙЙ

29 березня 2013 10:30

Молодець Горук ! Молодець. Єдиний хто насмілився писати правду. Бо ці клани вже задовбали.

avatar

Журналіст

29 березня 2013 10:32

Айда Горук,, айда молодець ! Горук наш МЕР !!!

avatar

Федір

29 березня 2013 10:38

Пане Горук! Знову вас заносить на поворотах. Та зрозумійте ви, вискочка, що не станете ви мером ніколи. Слабачок ви , популіст і кр'єрист. Ще трохи і виженуть вас зі Свободи... І куди ви подастеся???

avatar

Юрій

29 березня 2013 10:55

Пане Юрій ! Ваша справа служити! А не дзявкати. Ви завжди були служакою. А своєї позиції не маєте. Це рабський світогляд зхохлованого українця. Хоча у вас ще є шанс виправитись.

avatar

123

29 березня 2013 11:24

Горук хвора людина та аферист.

avatar

Василь

29 березня 2013 12:55

Дуже приємно, що є хоча б один діяч який сказав правду. Дякую вам, Назаре!

avatar

Олексій Петрович

29 березня 2013 13:12

Тема "битви двох кланів" не розкрита. Як і те чим займається "Сволота".  Дочасність цього дурацького тексту ще заз засвідчило - ПР використовує всі наявні у неї засоби заради розколу опозиції. І такий видатний політик як Н.Горук - слухняла іграшка у підлих руках місцевих злодіїв. Молодець Назаре, облизуй чоботи господарям - отримаєш нутрощі від індика на дешеві щі. Служи.

avatar

Степан

29 березня 2013 13:22

  Боротьба кланів зараз відбувається по всій країні, як в локальних (містечкових) масштабах, так і в загальноукраїнському масштабі. Але то жодним чином не є боротьбою за Українську Державу, а лише за власні вузькокорпоративні інтереси певних груп. Ці групи утворились навіть в навколопартійному просторі, об'єднавши в певних моментах і "владу" і "опозицію", що вкотре доводить про відсутність чіткого плану приходу до тотальної влади опозиції і стверджує боротьбу за якісь хуторянські, містечкові проблеми та інтереси. Підтвердженням тому є і оголошена "революція", 20-й день якої минає сьогодні. http://www.zhitomir.info/news_120911.html

avatar

Юрко Градовський

29 березня 2013 13:41

а чого горук так переживає за васю? урвався майданчик для висерів? чи може грошенят відслюнявили? чи з грушевського дали ЦУ?

avatar

перехожий

29 березня 2013 14:00

Горук єдиний хто наважується говорити правду. За це йому повага. Бо чесно надоїла ця вдавана боротьба з владою. А насправді загравання з владою, нашої містечкової опозиції. Якщо лідери цього не розуміють, і не підтримають Горука в боротьбі проти влади, значить такі вони опозиціонери. Тоді все залежить від Кличка. Раджу прочитати свіжий номер газети час де все чітко прописує Кобевко.

avatar

Іван, Роща

29 березня 2013 14:14

Все це свідчить про те що Яценюк втрачає вплив на Буковину !

avatar

Fynjy

29 березня 2013 14:16

і яку ж таку він правду сказав? що влада і опозиція обоє хрєнові? оце так секрет полішинеля. про це хіба лінивий не говорить. а по суті: горук не вдає боротьбу з режимом? чи він на стільки принциповий, що не співпрацює з владою, яку нібито критикує? Нагадати вам про голосування проти федорука? трохимича не захищаю, ще той пок...к. а про бізнес свій нехай горук розкаже. нехай не соромиться

avatar

апологетам горука

29 березня 2013 14:39

Горук є депутат облради. Не БРЕШІТЬ. До Хфедорука він не має ніякого відношення.

avatar

QQQ

29 березня 2013 16:13

Горуку - РЕСПЕКТ.

avatar

123

29 березня 2013 16:23

ото і видно, що ти цілковите Q, не вистачає до закінчення образу І. тоді можн було б дискутувати з людиною, у якої наявне ІQ. депутати від Свободи у міськраді - це креатура саме горука і він ніколи не приховував, що підтримує позицію фракції в цьому питанні. і саме він її узгоджував! а про федорука я вже казав, ніде клейма ставити

avatar

до QQQ

29 березня 2013 16:45

Горук - наш мер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

IQ

29 березня 2013 17:18

Не знаю, чи цей пост зійде його авторові так просто з рук, якщо керівник Чернівецького ВО Свобода Назар Горук не узгодив його розміщеня на сторінці ФБ із керівництвом ВО Свобода. Адже згідно з домовленостями опозиційних фракцій: ВО Свобода не критикує ОО Батьківщина і навпаки. А тут хоч і не наїзд на чернівецьке ОО Батьківщина, однак прозорий натяк. Свободівець Назар Горук не називає конкоретних лідерів бізнес-кланів, але цілком зрозумілим є що під олігархом, який підтримує владу у місті мається на увазі Дмитро Фірташ. А один із опозиційних лідерів - це арсеній Яценюк. Звісно, що Глава адміністрації Президента України, регіонал Михайло Папієв утримує потужний олігархічний клан у Чернівцях та області. Його бізнес-інтереси: від промислових заводів до птахофабрик, індичний бізнес. Інший клан - це клан ОО Батьківщина, зокрема це бізнес-структури однокласника Арсенія Яценюка - Максима Бурбака: сільське господарство, ООО "Буковина Авто Альянс", ООО "Фінтраст"... Ще одна людина із когорти ОО Батьківщина співвласник телеканалу ТВА нардеп Андрій Пишний. Нагадаємо, одним із досить впливових ділових людей міста й області є вихідець із кримінального світу Валерій Чинуш, у якого свого часу в якості юриста працював Арсеній Яценюк. Тому зрозуміло - боротьба кланів вмотивована й заточена на самозбагачення, а не на добробут чернівчан та буковинців.

avatar

Хоча Горук не називає прізвищ, цілком зрозумілим є, що під олігархом, який підтримує владу у місті

29 березня 2013 18:49

Зауважав Горука. Молодець.

avatar

frenk

29 березня 2013 19:33