'Свободівець' Ілюк  застосував у Чернівцях технологію Януковича, якою регіонали розколювали Україну

"Свободівець" Ілюк застосував у Чернівцях технологію Януковича, якою регіонали розколювали Україну

13.12.2016, 15:15

У приміщенні міської ради депутати від фракції “Свобода” провели щорічний звіт про свою діяльність.

Під час  виступу, голова фракції націоналістів у міськраді, Андрій Ілюкнаголосив на тому, що місцева влада відверто ігнорує нагальні проблеми чернівчан і ділить їх на “першосортних” та “другосортних”.

«Аналізуючи виконану депутатами роботу, хочу зробити висновок про неефективність діяльності виконавчих органів міської ради. Механізм депутатських звернень фактично ігнорується чиновниками. Замість швидкої реакції та вирішення проблем, депутати отримують банальні відписки. Фактично реалізовується принцип “свій – чужий”.Всі питання, які порушують опозиційні депутати, ігноруються, всі ініціативи блокуються, щоб потім розказувати, що на округах  нічого не робиться. Таким вибірковим підходом у вирішенні проблем людей, міська влада фактично ділить чернівчан на “першосортних” та “другосортних”. Абсолютно відсутнє бажання зрозуміти, що це питання життєдіяльності міста, від яких залежить комфорт проживання чернівчан в місті”, – зазначив Андрій Ілюк.

За матеріалами http://times.cv.ua/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок хоче, щоб Віталіку дали гроші на шару і без жодних зобов'язань

Тягнибок у Чернівцях вдавав із себе Юлію Тимошенко

Нагадаємо, технологічний сценарій, про так званий "поділ України на три сорти", був запущений ще 2004 року під час першої президентської виборчої  кампанії Віктора Януковича. На жаль, ця технологія чудово спрацьовує і зараз, більше того, цей сценарій вже призвів до окупації частини країни. Із загальнодержавного рівня, схоже, чернівецькі "свободівці" вирішили перенести цю технологію на місцевий рівень для розколу Чернівців. 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Каспрук з Бурбаком ділять всіх на свій-чужуй, а винен в цьому Іллюк???

avatar

Людмила Дудченко

13 грудня 2016 13:38

Це зрада! Дороги розбиті, водоканал в "ж...", сміття скрізь - то "пуйло" винне!

avatar

Чернівчанин

13 грудня 2016 14:12

Хтось "шатуна" запускає! Чиновників критикувати не можна, бо це рука маскви!

avatar

Петрушка

13 грудня 2016 15:09

 Всьо пр още. Вся  ця запроданівська шушара живе на етажах. Дехто в сйлмній квартирі,  тоєст без субсидії. І гроші на компенсації цін іга злтчики це вперщу чергу собі  любимим.а в другу для любимиї бабущок яеі мают потом за них годосувати. Бали набирают  за міські гроші. Перевиюои видко будуть

avatar

роша

13 грудня 2016 16:14

Як цікаво читати коменти на захист начебто свободівця Ілюка, який так гарно зарекомендував себе в обслузі регіонала Продана.

avatar

Кирило

13 грудня 2016 20:25

О, вижу опять кирило по кличке педрило нарисовалось и пернуло в лужу. Иди работать дебил, хватит писать свои тупорылые комментарии

avatar

)))

14 грудня 2016 01:20