Світлана Фочук отримала з рук Тимошенко прапор переможців для Буковинської парторганізації 'Батьківщини'

Світлана Фочук отримала з рук Тимошенко прапор переможців для Буковинської парторганізації "Батьківщини"

18.11.2017, 23:08

Депутат Чернівецької обласної ради, "батьківщинівка" Світлана Фочук підбила політичні підсумки тижня, що минув

- Підсумовую свій тиждень, осмислюю події, до яких долучилася. Безумовно, знаковою стала участь у 7-му етапі 14-го з’їзду партії ВО «Батьківщина» - нашої, моєї партії, якій присвятила чималий період життя і далі крокую пліч-о-пліч зі своїми однодумцями до нашої спільної мети – квітучої і заможної країни з чесним і фаховим управлінням і вільним та гідним народом.

- Завжди на таких публічних заходах нашої партії захоплююся продуманістю події, тим, що завжди величезна увага приділяється простим партійцям, які становлять справді фундамент партії. Ось і цього разу, підбиваючи підсумки виборів до ОТГ 29 жовтня, керівництво партії відзначило і області, які показали найвищий результат, і конкретних новообраних депутатів-переможців. Дуже рада за колегу-депутата Мамаївської ОТГ Володимира Мошука, який 29 жовтня здобув 97% голосів виборців за свою кандидатуру і отримав відзнаку за спільний з партією успіх з рук Лідера. Володимир Васильович - людина, яка в нашій партії уже 8 років, а ми знаємо, що це за нелегкі роки... 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Фочук: «Чернівецька обласна «Батьківщина» працює, бореться, перемагає і йде до нашої спільної цілі»

- Надзвичайно приємно і почесно, що отримати прапор переможців для Буковинської парторганізації доручили саме мені. Чи я хвилювалася? Безумовно. Отримати відзнаку з рук такого визначного політика сучасності, як Юлія Володимирівна Тимошенко – про це можна буде згодом і онукам розповідати. Ця жінка – історична постать, і я пишаюся бути з нею в одних лавах разом з усією буковинською командою. 

- Знаю, що за мене і хвилювалися, і пишалися усі однопартійці, які спостерігали за з’їздом з Чернівців завдяки новому формату його проведення: уже вдруге «Батьківщина» долучає до урочистої події не лише тих, хто присутній в залі, а й усі парторганізації з усіх областей, які дивляться з’їзд у себе в областях на великому екрані в режимі онлайн. 

- Також тішуся тим, що на з’їзді пощастило наживо побачити ще одну, думаю, історичну постать – але вже з історії нашої культури і мистецтва – видатну співачку Ніну Матвієнко, яка співала для учасників зібрання з чудовим дитячим колективом. Це дивовижна насолода…

- Сподіваюся, що наступний тиждень буде не менш насиченим. Адже з’їзд постановив: ідемо на наступні вибори, які вже от-от – 24 грудня. Роботи попереду багато… - написала Світлана Фочук на своїй сторінці у ФБ.

1