Свідки жахливого ДТП під Чернівцями розповіли свою версію подій

Свідки жахливого ДТП під Чернівцями розповіли свою версію подій

14.09.2015, 15:29

Працівники АЗС, що розташована поруч із місцем ДТП, розповіли про побачене.

Нагадаємо, що вчора близько четвертої години ранку під Чернівцями у районі с. Магала автомобіль «Мерседес» вилетів на зустрічну смугу і врізався у автомобіль «Фіат». Автомобілі загорілись. Пожежу загасили о 5.10.

У результаті ДТП загинули чотири людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Магалі у результаті аварії згоріли вщент дві машини, загинули четверо осіб: з’явилися фото жахливої аварії під Чернівцями (+ВІДЕО)

Трагічне ДТП із загиблими у Магалі сталося через колесо, що луснуло на швидкості? Наразі важко зробити висновки про причини ДТП, адже автомобілі потрощені та згоріли.

Наразі немає інформації про причини жахливого ДТП у Магалі на Буковині, в якому загинули четверо молодих людей. Розповісти про обставини нікому — всі учасники аварії загинули. Однак у селі ходять чутки, що трагедія сталася через несправність — буцімто в автомобіля"Мерседес" на швидкості луснула шина, некероване авто викинуло на зустрічну смугу і сталося зіткнення з "Фіатом".

Першими до постраждалих автомобілів підбігли саме працівники АЗС. Розповідають, що чоловік у автомобілі «Фіат» загинув на місці, а ось із «Мерседеса» чули крики. Проте допомогти не змогли, хоча намагались – автомобіль загорівся.

Пожежні автомобілі приїхали за 20 хвилин після виклику.

Всі троє хлопців, які були у "Мерседесі" були мешканцями Магали. Як розповіли у сільській раді, двоє з них були неодруженими, один мав дружину і донечку. Поховають загиблих завтра і післязавтра. Четвертий загиблий — водій "Фіата" - мешканець села Тарасівці.

 У родині водія автомобіля «Фіат» без батька залишився маленький однорічний син. Знайомі родини розповіли, що подружжя чекало на дітей упродовж десяти років.

Друзі у соцмережах сумують та пишуть слова жалю з приводу загибелі хлопців.

  

Джерело: www.0372.ua та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

17 вересня 2015 21:46

avatar

26 вересня 2015 22:35