Святий Миколай завітав до діточок чернівецьких Героїв (фоторепортаж)

Святий Миколай завітав до діточок чернівецьких Героїв (фоторепортаж)

22.12.2015, 12:36

Для п’ятнадцяти діток, батьки яких не повернулися живими з війни, небайдужі чернівчани організували справжнє свято на День Святого Миколая. Ініціаторами і організаторами заходу стали активісти чернівецької організації  «Золоті Леви Чорної Сотні». 

Передбачалося, що у святі візьмуть участь п’ятнадцять дітей. Однак двоє з них, через певні об’єктивні причини, не змогли приєднатися до веселої і галасливої юрби. Проте організатори подбали, щоб і вони не залишилися того дня без подарунків. Тому що не можуть родини Героїв, загиблих в АТО  і їхні діти залишатися наодинці зі своїм болем. Особливо тепер, коли всі інші зустрічають Святого Миколая, прикрашають ялинки, святкують Новорічні і Різдвяні свята.

Решта учасників святкування зустрілися на площі біля новорічної ялинки, звідки перейшли до Казкового будиночка, де їх зустрів сам Дід Мороз.

-  Ми вже не вперше організовуємо різноманітні заходи саме для дітей. Влітку, наприклад, опікувалися дітьми зі Станиці Луганської, які відпочивали на Буковині. Організували для них кілька розважальних заходів, щоб вони відпочили від жахіть війни. Не могли, звісно, залишити без уваги дітей наших чернівецьких Героїв, які загинули у зоні проведення антитерористичної операції, - розповів голова Чернівецької організації ГО  «Золоті Леви Чорної Сотні» Олег Громадський. – Адже в Чернівецькій області загалом  понад 30 дітей втратили татусів на війні.  Дуже добре усвідомлюємо гостроту такої втрати, бо самі побували у тому пеклі. Знаємо, як важливо, щоб родини наших Героїв, їхні діти не почувалися позбавленими уваги, покинутими наодинці зі своєю непоправною втратою. Особливо під час Новорічно-різдвяних свят. Тому щиро хотіли подарувати дітям свято. І воно, судячи з їхніх радісних усмішок, вдалося на славу.

Малеча на всі сто використовувала нагоду поспілкуватися з казковим Дідом Морозом. Діти наввипередки розповідали віршики чи розгадували веселі загадки. Без подарунків із рук самого господаря Казкового будиночка не залишився ніхто. Навіть ті, хто вже не зовсім вірить, що Дід Мороз насправді існує.

По завершенні веселого спілкування повернулися до ялинки, де на дітей вже чекав справжній лімузин. Не тільки ж олігархам та можновладцям на такому кататись!  Після екскурсії містом,  машина доправила усіх в піцерію «Mamma Mia», що на вулиці Комарова. Тут на діток і їхніх мам чекав накритий стіл і ще один сюрприз. Від DEPOt-центру. Директор центру  Юрій Скиба передав кожному від Святого Миколая  картки розважального центру Fantasi TOWN.  Звісно з балами, які можна буде використати під час розваг у центрі. 

Діти і їхні рідні щиро подякували організаторам за подарунки, увагу. Але найголовніше – за  подаровану діткам казку, їхні щирі посмішки.

-   Хочу висловити величезну подяку керівникам і членам організації «Золоті Леви Чорної Сотні» за увагу до діток героїв з Чернівців, які загинули на війні. Ви подарували їм казку! Але найголовніше, Ви подарували нам всім Вашу любов і турботу. Дякуємо! Щастя Вам і Вашим родинам! – сказала Валентина Радчук. - Велика подяка ГО «Золоті Леви Чорної Сотні» за подаровану діткам загиблих Героїв АТО на новорічні свята казку!!! Дякуємо Вам за посмішки наших діток!  - підтримали жінку Оксана Зубжицька- Редькіна та Ксюша Балабоскіна.

 Решті ж побажали здійснення усіх мрій і найголовніше – міцного миру в Україні, за який віддали життя Герої.  

1


КОМЕНТАРІ (3)

чернівецкий промінь пише шо то моцкальский Дід а ви пишете шо то Миколай ТО ХТО ЗАВІТАВ?????

avatar

ХТО???

22 грудня 2015 11:27

avatar

Юлия Золотарёва-Буренко

23 грудня 2015 17:19

таке розсужденіє як у кацапів. вам не встидно наче молода людина. Ганьба рашистам кацапским !   може до того красногоноса ше Берію і К посадите для радості? Позор!!!

avatar

до Юлия Золотарёва-Буренко

23 грудня 2015 17:42