Суд дозволив арешт 'мажора' у Чернівцях із можливістю застави 200 тисяч гривень

Суд дозволив арешт "мажора" у Чернівцях із можливістю застави 200 тисяч гривень

18.05.2016, 20:54

Шевченківський районний суд м. Чернівці залишив під вартою 21-річного чернівчанина, який підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув 59-річний працівник "Альтфатера". Водночас суд передбачив можливість внесення застави розміром 200 тисяч гривень для зміни запобіжного заходу.

 Про це із Шевченківського райсуду передає кореспондент molbuk.ua

 За його словами, згідно з судовим рішенням про обрання міри запобіжного заходу, суд дозволив арешт водія "Мерседеса" із можливістю застави 200 тисяч гривень.

 Разом з тим, мати обвинуваченого наполягала на тому, щоби суд відпустив її сина під домашній арешт.

 Родичі загиблого (дружина і син) працівника "Альтфатеру" не заперечували щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт.

 Нагадаємо, водій, що збив насмерть комунальника у Чернівцях, два роки тому розбив "Тойоту".

21-річний водій, причетність якого перевіряють до вчинення смертельної ДТП у Чернівцях, два роки тому через водіння у стані алкогольного сп’яніння розбив автомобіль "Toyota Auris".

Про це він сам повідомив у автоблозі Drive2.ru

У розділі блогу "Бортжурнал" хлопець оприлюднив світлини із розбитим автомобілем "Тойота".


"Вот моя красотка…неудачная пьянка", - підписав він одну з фотографій, яка датується 21 січня 2014 року.

Цікаво, що на двох світлинах поряд з розбитим авто юного автомобіліста є особа, схожа на начальника відділу з розслідувань ДТП СУ ГУНП в Чернівецькій області Ігор Стахова, котрий у вівторок на прес-конференції коментував аварію зі смертельним випадком, яка сталася 15 травня.



Зауважимо, що за словами Ігоря Стахова, у особи, причетність якої до вчинення цієї ДТП перевіряють правоохоронці, відсутня судимість.

"Перевіряємо факт щодо того, що ця особа притягувалась до скоєння схожих ДТП. Довідка про наявність судимості у людини – готова. І відомо, що відсутня судимість. Більш детальна інформація про причетність, слідчий підготував доручення. Я думаю, що за короткий проміжок часу вдасться отримати таку інформацію", - повідомив журналістам у вівторок Ігор Стахов.

 Як відомо, "мажора", який на "Мерседесі" вбив комунальника у Чернівцях, не затримали за браком доказів.

 Активісти "Правого сектору" сьогодні пікетували приміщення ГУ НП в Чернівецькій області з вимогою притягнути до відповідальності водія.

 Прокурор Буковини заявив, що особисто контролюватиме розслідування резонансного ДТП.

Тим часом стало відомо, що момент зіткнення автомобіля "Мерседес", який збив насмерть працівника фірми "Альтфатер", зафіксував відеореєстратор одного з водіїв у Чернівцях.

Відповідне відео в YouTube оприлюднив користувач Stals81





На відео видно, що в момент, коли автівка врізалась у електроопору, з дротів на стовпі посипались іскри.

Джерело: molbuk.ua

1