Суд «Часу» з «Опоблоком»

Суд «Часу» з «Опоблоком»

04.09.2017, 19:37

Завершилося перше засідання Шевченківського районного суду м. Чернівців за позовом колишніх регіоналів, а сьогоднішніх членів партії «Опозиційний блок» до депутата Чернівецької обласної ради Ольги Кобевко та редакції газети «Час».

Нагадаємо, депутати від «Опоблоку» Павел, Болтунов та голова міського осередку цієї партії Тулик вимагають спростування статті та виступу на сесії облради Ольги Кобевко.

Ця стаття називається «Реваншу регіоналів на Буковині не буде». За логікою речей ці позивачі вимагають, аби ми писали, що реванш регіоналів на Буковині буде.

Ще напередодні судів ми запитали міністра юстиції України Павла Павленка, за яких умов можливий реванш партії регіонів на Буковині?

- Ні за яких, - категорично відповів міністр. – Буковинці, люди мудрі. Вони уже не будуть голосувати за партію регіонів. Буковинці не допустять реваншу антиукраїнських сил.

Ось так!

Суд почався за відсутності позивачів. Вони не з’явилися. Їхні інтереси представляли два адвокати. Один із них колишній прокурор цього ж району.

Натомість у ФБ опоблоківці, колишні регіонали розпочали активне цькування депутата обласної ради Ольги Кобевко.

Особливо старається у цьому колишній кримінальник-контрабандист.

На що ми звертаємо особливу увагу прокурора та правоохоронців.

Бо наклепники та очорнювачі скоро будуть нести відповідальність зі всією суворістю українських Законів та моралі.

Ось ця публічна «перепалка», - пише сайт http://www.fakty.cv.ua/

 Ольга Кобевко (депутат обласної ради, волонтер):

«Ці три особи подали на мене до суду, за те, що я їх “образила”.
Вони всіляко лякали мене цими судами, але так і не зрозуміли, що після 3 років поїздок в АТО у мене змінились цінності і в мене інше відчуття страху!
Бо страх для мене це:
– коли ще притомний з множинними ранами стогне в тебе на руках, а ти боїшся, що не встигнеш.
– це, очі матері, коли ти привозиш їй загиблого сина.
– це, ночі під вибухами і смс сину, і боязнь того, що не встигнеш відправити…
– це, коли на цвинтарі біля Героя розплачешся, і боїшся, що його родина побачить, адже обіцяла їм в підтримку триматись.
– це, коли закритий блокпост, а тебе не пускають, бо там мінометний обстріл дороги, а ти боїшся , що хлопці чекають на перехресті, як і домовлялись.
– це, коли рідні на війні, а звязок обірвався, і звіт по градам дають саме по цій ділянці.
– це, коли в моргу ти єдина, хто мусить іти на пізнання, боїшся потім, що помилилась, адже гради страшні.
– це, коли чуєш: “у мене син народився, я його ще не бачив. Ти повернешся з АТО, то обійми його замість мене, бо в мене ще сепари небиті, мені ще не час додому!”
Бог не пробачає страх, в боротьбі за праду!!!
Тому ваші підступні дії – троє проти жінки, мене точно не лякають)
».

Дмитро Павел (депутат обласної ради, один з трьох згаданих «осіб»):

«Шановна Ольга Петрівна, Ви як політик намагаєтесь змістити акценти:
1.Ми судимось НЕ через Вашу волонтерську діяльність а через вашу ПОЛІТИЧНУ брехню, а саме через Ваші звинувачення у фашизмі та сепаратизмі а це тяжкі злочини і в суді ви змушені будете підтвердити, так, підтвердити свої слова, не більше, лише те, що, як ДЕПУТАТ заявили – ПІДТВЕРДИТИ.

2.Зловивши Вас на конкретній брехні, ви намагаєтесь включити «ображену жінку», подати всім, що троє чоловіків намагаються образити бідну жінку. АЛЕ це не так, як жінка, сподіваюсь, ви цікаві іншим, ми Вас сприймаємо, як забрехавшуюся депутата, якого загнала в КУТ своя брехня.

3. Позов до суду не є кримінальним! ми в цивільний, а точніше в цивілізований спосіб доведемо «іменем України», що Ви – брехуха, ось і все, Вам НЕ світить тюрма, ми НЕ вимагаємо грошових компенсацій, просто процес, який доведе, що Ви – звичайна брехуха.

Підсумовуючи: за Вашу волонтерську діяльність, як і за волонтерську діяльність Олкександра Болтунова, який теж з Вами судиться – лише респект! А от за те, що Ви брехливо називаєте людей огидними, мерзенними і неприпустимими епітетами – «сепаратисти і фашисти» ніхто терпіти не буде, сьогодні в Україні такого не повинно бути. От і буде депутат, підкреслюю, депутат Кобевко оголошена брехухою».

Громадськість Буковини обурена зухвалою поведінкою колишніх регіогналів. Більше 40 громадських організацій та активістів раніше виступили зі зверненнями, аби вони припинили розхитувати соціально-політичну ситуацію на Буковині та в Україні. Напевне, ці звернення не допомогли. Натомість, ці позивачі подали ще один позов проти депутата обласної ради Ольги Кобевко.

Наступне засідання районного суду відбудеться 11 вересня 2017 року о 15.00.

Р.S. Минулої неділі у Києві, на вулиці Грушевського, 4, патріоти спалили офіс магазину елітних меблів, на фасаді якого були графіті часів Революції Гідності. Власник це графіті знищив. Після підпалу салон-магазин закрито, а прокуратура порушила кримінальне провадження за фактом нищення графіті ворогами України.

Джерело: http://www.chas.cv.ua/41136-sud-chasu-z-opoblokom.html

та http://www.fakty.cv.ua/u-sudi-namahayutsya-dovesty-scho-kobevko-breshe-tse-polityka-chy-sprava-chesti/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хворі люди

Кримінальне провадження за знищення графіті це просто кінець здоровому глузду. 

avatar

Роман

05 вересня 2017 21:41

     Я уже 6 лет во весь голос предаю огласке деятельность Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. Павела Дмитрия Дмитриевича.

 Он даже переплюнул своего шефа М. Папиева по количеству Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. – В ОТНОШЕНИИ Д. ПАВЕЛА ОТКРЫТО Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.. ДО СИХ ПОР ПРОХОДИТ ДОСУДЕБНОЕ РАССЛЕДОВАНИЕ. ВОСЕМЬ из них, по моим заявлениям и обращениям в суд, было открыто 11.08.17.  По ухвале следственного судьи Мамчина П. И. от 22.08.17 было внесено ещё 4 (четыре): ч.2 ст.171, ч.2 ст.256, ч.2 ст.345-1, ч.2 ст.350 УКУ.

    6 лет назад в результате моего журналисткого расследования, я вскрыл Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. схему, в которой именно Павел (начальник управления инфрастуктуры и туризма) под прикрытием Папиева и Е. Крищенко (заместитель Папиева - начальник ФУ ОДА) вместе с ОБЛЭНЕРГОКоментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

     До выборов в облсовет Павел Д. Д. Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. выдавал себя патриотом Украины и при этом Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. настоящих патриотов, включая меня. Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.. Именно благодаря, Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.правоохранительным органам ПАВЕЛ ДО СИХ ПОР НА СВОБОДЕ!

     Но, не на много лучше и остальные доморощенные депутаты облсовета. Каждый из них думает лишь про себя, а на всё остальное им начхать! 

 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

avatar

Г. Геков - правозащитник, журналист

05 вересня 2017 23:19