Долю протитуберкульозного диспансеру вирішить депутатська комісія, створена за ініціативи УКРОПівця Малишевського

Долю протитуберкульозного диспансеру вирішить депутатська комісія, створена за ініціативи УКРОПівця Малишевського

22.12.2016, 18:16

За ініціативи укропівця Ігоря Малишевського буде створена міжфракційна комісія депутатів Чернівецької обласної ради, яка дасть оцінку потребі реорганізації протитуберкульозного диспансеру

Під час засідання 10-ї позачергової сесії Чернівецької обласної ради голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їхніх сімей, депутат фракції «УКРОП» Ігор Малишевський вніс пропозицію щодо створення робочої групи для вивчення конфліктної ситуації, яка склалася через реорганізацію міського протитуберкульозного диспансеру.

Нагадаємо, влада вирішила реорганізувати лікувальний заклад і перевести міський протитуберкульозний диспансер у приміщення обласного, де тривають ремонтні роботи для облаштування відділення хворих на хіміорезистентний туберкульоз, яких мають перевести з міського протитуберкульозного диспансеру.

Працівники Чернівецького міського протитуберкульозного диспансеру виступають проти такої реорганізації, аргументуючи це втратою робочих місць та погіршенням умов для лікування хворих. Також фтизіатри прогнозують спалах інфекційної хвороби, то ж, на їхню думку, закривати один з двох закладів не варто.

Голова профільної комісії, укропівець Ігор Малишевський взявся за вивчення ситуації, що склалася, і закликав депутатів створити міжфракційну комісію для об’єктивної оцінки потреби в реорганізації. Депутати проголосували за цю пропозицію.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Який "грамотій" (ка) так безграмтоно пише?

avatar

ЖурналАстам

22 грудня 2016 18:20

Напишіть отут грамотно, почитаю.

avatar

Грамотійка

22 грудня 2016 20:45