Сценічний герой цього спектаклю нам не подобається: Салагор про Гайничеру

Сценічний герой цього спектаклю нам не подобається: Салагор про Гайничеру

23.12.2013, 21:39

Депутатська більшість Чернівецької обласної ради більше 5 разів ставила на голосування питання, в ухваленні якого була зацікавлена влада. Йшлося про погодження приватному підприємству "Дністер 1" клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами. Головуючий на сесії Михайло Гайничеру повертався до нього багато разів, поки на табло не висвітилася потрібна цифра. Після отримання потрібного результату з президії прозвучали слова: можете заводити екскаватор у кар'єр!

Ще одне питання, яке відверто намагалася продавити влада - це фактична відміна заборони на встановлення антен мобільного зв'язку на закладах охорони здоров'я, освіти. Депутати попереднього скликання ще в 2009-му році заборонили встановлювати антени на цих закладах. Як пояснив депутат Іван Шилепницький, рішення було ухвалено після хвилі протестів, які прокотилися областю з вимогами заборонити встановлення таких антен мобільного зв'язку поблизу шкіл, лікарень. Проте тепер влада вирішила, що на Геріатричному пансіонаті в Садгорі якраз місце для такої антени. За ухвалення цього рішення агітував голова обласної ради Гайничеру. А те, що він теж в принципі не проти цього, також фактично засвідчив губернатор Папієв. Взявши слово в кінці сесії для того, щоб привітати депутатів з майбутніми святами, пан Папієв швидко перейшов до питання встановлення мобільних антен. І більшу частину часу говорив саме про цю проблему. У залі лунали голоси про те, що таким чином влада лобіює інтереси компанії Київстар. Проте протиснути через сесійну залу потрібне мобільному оператору рішення на сьогоднішній сесії не вдалося. 

Водночас пропозиції, які озвучували депутати від опозиції, і які вони вимагали ставити на голосування, головучий вперто ігнорував. Шукаючи порятунку то в працівників юрвідділу, то в депутата Галиця, то в заступника прокурора області Ванзуряка. 

На початку сесії голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, запрошуючи до слова заступника голови ОДА Крищенка, заявив, що просить його на сцену. Депутати відреагували сміхом на цю обмовку головуючого. А наприкінці сесії депутат Салагор, нагадавши про запрошення на сцену, прокоментував дії голови обласної ради і те, що відбувалося у сесійній залі: сценічний герой цього спектаклю нам не подобається. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Папиев, Галыць, Гайничеру - практически присвоили себе областную и городскую организацию партии регионов. Они избавились от старых настоящих партийцев, которые создали в области эту организацию. За три года нет ниодного проэкта в масштабах области для улучшения жизни людей. Один только дерибан народной собственности. Сплошное халуйство, цинизм. Они ничем не отличаются от "оранжевой чумы", сплошной обман лоюдей. Думают одно, говорят другое, делают третье! Голе-руководители Вас надо гнать из партии! "Благодаря" таким как вы, партия дискредитирована!

avatar

партия гегионов

23 грудня 2013 21:21

Замінити Папієва, Галиця і Гайничеру повинен УНГУРЯН ОЛЕГ МИКОЛАЙОВИЧ, а цих трьох горе-керівників призначити своїми радниками!

avatar

Молоді регіони

24 грудня 2013 09:21

Вважаємо, що "молоді регіони" можуть ініціювати обласну партійну конференцію "молоді регіони" де висловити недовіру керівному складу обласної організації "Партії регіонів", і поставити пи тання про виключення з партії цих авантюристів від влади.

avatar

партия гегионов

24 грудня 2013 11:59

Молодим регіунам - запхайте собі отого Олега Миколайовича в анали. З нього такий хубернатор,  як ото з гімна - куля для піштоля.

avatar

Ну штиу

25 грудня 2013 09:29