Стопреванш: Рух опору капітуляції кличе 24 травня на площі, аби висловити незгоду з політикою Зеленського

Стопреванш: Рух опору капітуляції кличе 24 травня на площі, аби висловити незгоду з політикою Зеленського

23.05.2020, 09:11

20 травня рік як Володимир Зеленський офіційно вступив на посаду президента. З цього приводу Рух опору капітуляції закликає українців прийти на Майдан Незалежності та під місцеві адміністрації в районних та обласних центрах, аби висловити незгоду з політикою чинного глави держави.

В РОК переконані, що головним «надбанням» першого року президента Зеленського є реванш проросійських сил та поступове скочування країни в прірву:

«24 травня ми, відповідальні українські громадяни, вільні люди, маємо вийти і показати, що ми проти свавілля і брехні. Що це наша держава. І що ми не дозволимо руйнувати наші національні та громадянські права і свободи.

У Чернівцях акція відбудеться 24 травня о 14:00 на Центральній площі, біля пам’ятника Т.Шевченка.

(Чернівці https://www.facebook.com/events/2983181251763403/)

(Перелік подій в областях за посиланням: http://rok.org.ua/actions?fbclid=IwAR32bNNGnW0V0r20ib1mM8lxG5QVK7AodaDWzzFibP36fgy30wmzj25uidI)

Рух опору капітуляції виступає з ініціативою створення широкого оргкомітету акції #СтопРеванш. Запрошуємо до нього всі патріотичні партії та громадські організації, які підтримують нашу позицію.

Разом ми маємо сформувати єдиний список вимог та план дій на 24 травня й надалі. Тільки в єдності наша сила.

А напередодні учасники об’єднаного оргкомітету провели брифінг, під час якого розповіли деталі акції, а також підбили підсумки першого року президентства Зеленського. В брифінгу взяли участь Андрій Юсов – Рух опору капітуляції, Юрій Гудименко – політична партія «Демократична сокира», Юрій Сиротюк -  ВО «Свобода», Максим Жорін – «Національний корпус», Андрій Тетерук – ветеран війни з Росією, командир батальйону «Миротворець», Нестор Воля – «Українська спілка блогерів», Сергій Поярков – блогер, волонтер.

Під час брифінгу його учасники озвучили наступні провали президента:

  • Зеленський безвідповідально обіцяв українцям швидкий мир. Але насправді він пропонує не мир, а капітуляцію на умовах Кремля. Влада готується провести разом з окупантами вибори на Донбасі й планує відновити постачання води в окупований Крим.
  • Зеленський обіцяв кінець епохи бідності. Але одразу з його приходом до влади почалося економічне падіння. Хоча видатки на чиновників і правоохоронців зростають.
  • Зеленський запевняв, що він є патріотом нашої держави. Але ми знову спостерігаємо наступ на українську мову, а Медведчук та інші колаборанти безкарно нарощують відверту антидержавну діяльність.
  • Зеленський обіцяв знищити олігархів. Але олігархи продовжують керувати країною. Рідний брат голови офісу Президента України Єрмака підозрюється у продажі державних посад.
  • Зеленський обіцяв, що Україна буде рухатись в Європу. Але насправді темпи євроінтеграції різко впали.  
  • Зеленський обіцяв справедливість. Але українських патріотів запроторюють в тюрми, а адвокат Януковича керує Державним бюро розслідувань. Портнов повернувся в Україну і дає вказівки силовикам.
  • Зеленський розповідав, що цінує професіоналізм і відповідальність. Але насправді у владі панує безлад і некомпетентність, до Верховної Ради від партії “Слуга народу” пройшли весільні візажисти, фотографи, бармени, тамади і фітнес-тренери. Співробітників “95 кварталу” і друзів Зеленського по КВН призначають на високі державні посади.
  • Зеленський обіцяв чесність. Але насправді у нього виявилися статки за кордоном і рахунки в оффшорних компаніях. Зеленський досі утаємничує деталі свого загадкового польоту в Оман приватним російським чартером.

 Відео з брифінгу за посиланням: https://www.facebook.com/rok.org.ua/videos/560993314793267/

Вимоги до влади учасники оргкомітету озвучать на акції 24 травня.

Скринька для організацій: rok.org.ua(СОБАКА)gmail.com. Посилання на подію у Фейсбуці https://www.facebook.com/events/2635904263329109/», - йдеться в зверненні РОК. 

Нагадаємо, учасники Революції Гідності оприлюднили звернення проти реваншу, який підтримали вже тисячі українців - http://openletter.site/revanche .

1