Ставлення до Угоди про асоціацію з ЄС Віталій Ткачук засвідчив реп-композицією  'За Європу!', а Андрій Білогорка  особистою присутністю на 'євромайдані'

Ставлення до Угоди про асоціацію з ЄС Віталій Ткачук засвідчив реп-композицією "За Європу!", а Андрій Білогорка особистою присутністю на "євромайдані"

26.11.2013, 14:39

На наших очах народжується нова європейська Україна

Депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук спочатку оприлюднив таке зверння: "Останні соціологічні опитування показали, що майже 60% українців підтримують рух України до Європейського союзу. 3 листопада, буковинці на народному Віче продемонстрували колективну і масштабну підтримку Європейського вибору України. Сьогодні буковинці висловлюють свою незгоду з будь-якими надуманими «паузами» в тому, щоб змінити наше життя. Це прагнення підтримують як молодь, так і представники старшого покоління. Тому політики мають обов’язково домовитись, щоб вкотре не змарнувати наданий Україні шанс!".

«Зараз ми з вами є свідками та учасниками становлення нової європейської України. І становлення це вершать свідомі, розумні та перспективні молоді люди. Я підтримую кожного, хто зараз відстоює свій осмислений вибір – євроінтеграційний курс нашої держави», - йдеться у заяві Віталія Ткачука. Він впевнений, що молодіжний рух засвідчує стовідсоткову готовність України до входження у родину європейських країн, адже євромайдани є безпосереднім свідченням того, що наша держава зріла, а її громадяни – справжні європейці.

«Тож бажаю кожному з нас не похитнутись у цій вірі, не піддаватись на провокації політичних мужів та довести усім, кожному та й зрештою собі, що ми європейська нація, з європейськими цінностями, прагненнями та європейським майбутнім». НАМ ТУТ ЖИТИ!

А ще через деякий час було поширено аудіо-запис Мс-You та Віталій Ткачук - За Європу!

"Ще один позафракційний депутат Чернівецької обласної ради Андрій Білогорка, представник громадської організації "Рідне місто" підписав заяву про скликання позачергової сесії обласної ради. - Про це, відповідаючи на запитання громадського активіста "До речі, Рідне місто теж мовчить з приводу #євромайдан-у, чи шось десь висловлювали-оприлюднювали?" написав у ФБ Сергій Осачук. - Жодних заяв чи відозв від імені організації не оприлюднювали, оскільки вважаємо, що наша особиста присутність на "євромайдані" є щирою солідарністю із чернівчанами та українцями, які вимагають підписання угоди про асоціацію з ЄС".

Письмових звернень від інших депутатів Чернівецької обласної ради щодо їх позиції з приводу згаданих подій BukNews не отримував. Позиція депутата обласної ради Михайла Павлюка та  колективна позиція депутатів, які зібрали підписи за скликання позачергової сесії обласної ради, а також керівництва обласної ради були висвітлені раніше.  Журналісти BukNews бачили на студентському євромайдані у Чернівцях і знають про його підтримку депутатами облради Русланом Мельником і Миколою Салагором, а також депутатом міської ради Олегом Стецевичем. Окремо повідомлялося також про пропозицію щодо Євромайдану депутата Чернівецької міської ради Олексія Каспрука, яку він засвідчив письмово. 

Раінше ми повідомляли: Керівники фракцій обласної ради працюють над текстом звернення до Президента України

Депутати Чернівецької обласної ради зібрали необхідну кількість підписів для проведення позачергової сесії на підтримку Угоди про Асоціацію з ЄС

Песня львовянина претендует на гимн Евромайдана

На сервисе YouTube появилась песня "Revolution Ukraine", которая претендует на звание гимна Евромайдана.

Автором выступил львовский исполнитель Ростислав Хитряк под псевдонимом Artisto.

Песня была опубликована еще накануне Дня Независимости, но с началом акции протеста из-за отказа властей подписывать соглашение об ассоциации с ЕС видео стало более популярным.

Artisto призвал в своем клипе к радикальным изменениям в Украине.

"Эта песня должна объединить людей для общей цели, - отметил исполнитель. - Пусть эта песня даст надежду всем тем, кто готов вновь обрести веру в самого себя и в Украине".

Как сообщили пользователи сети, вчера Artisto выступил со своей песней на киевском Евромайдане.

Ссылка на источник: http://tsn.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ого, Чорней вже безоплатно рекламує Ткачука. Боїться гроші брати!

avatar

Віктор

26 листопада 2013 13:09