Стали відомі подробиці зіткнення потяга з автомобілем, що їхав до Чернівців

Стали відомі подробиці зіткнення потяга з автомобілем, що їхав до Чернівців

16.07.2016, 13:40

16.07.2016 о 01.59 до рятувальників в Івано-Франківській області поступило повідомлення про те, що в Снятинському районі біля с. Олешків відбулось зіткнення вантажного потяга з автомобілем та необхідна допомога.

За інформацією, яку їм повідомили провідники, у п'ятницю ввечері локомотив збив автомобіль та зійшов з рейок, у зв’язку з чим львівський потяг затримується на дві години. Інформації про постраждалих наразі немає.

До місця події було направлено чергове відділення ДПРЧ-18 м. Снятин, повідомляє КУРС із посиланням на Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації.

Біля залізничного переїзду (218 км) відбулось зіткнення товарного дизель-потяга № 2827, сполученням Івано-Франківськ – Чернівці з автомобілем "Mitsubishi Pajero", який знаходився на колії без людей (власник встановлюється). Внаслідок зіткнення зійшла з колії передня пара коліс тепловоза та пошкоджено автомобіль. До місця було направлено відновлювальний потяг.

Станом на 04.15 16.07.2016 тепловоз поставили на колію. Затримки руху поїздів немає. Потерпілих немає. Пожежно-рятувальний підрозділ на місці події до робіт не залучався. Обставини встановлюються.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Валентин Капкiй

16 липня 2016 14:26