Стало відомо, за що судили депутата Чернівецької міськради Мокловича, якого хочуть позбавити мандату

Стало відомо, за що судили депутата Чернівецької міськради Мокловича, якого хочуть позбавити мандату

22.11.2017, 22:27

Депутата Чернівецької міськради від фракції "Свобода" Назара Мокловича, якого хочуть позбавити мандату, було засуджено до 150 годин громадських робіт через побиття його колишньої дружини.

Відповідну інформацію журналістам molbuk.ua вдалося знайти в онлайн-сервісі "Судова влада України" за номерами судових справ, які оприлюднені в проекті рішення Чернівецької міськради щодо дострокового припинення повноважень депутата Мокловича.

Так, 15 березня 2016 року вироком Шевченківського районного суду Чернівців Мокловича було засуджено до 150 годин громадських робіт за побиття його екс-дружини.

У документі зазначається, що 1 лютого 2015 року близько опівночі, Моклович, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс колишній дружині декілька ударів лівою і правою рукою в ділянку передньої черевної поверхні, чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді синців. 

Нагадаємо, сьогодні юридичне управління Чернівецької міськради оприлюднило проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата Назара Мокловича. У документі зазначається, що міськраді пропонується достроково припинити повноваження депутата Мокловича у зв’язку з набранням законної сили обвинувальним вироком суду, за яким його засуджено до покарання, не пов’язаного з позбавленням волі.

Раніше повідомлялося, що депутат Моклович штовхав журнаілстів ТВА під час їх спроби взяти у нього коментар.

Джерело: molbuk.ua

1