Стало відомо, хто персонально перевірятиме зовнішній вигляд та доступність літніх майданчиків на вулиці Ольги Кобилянської

Стало відомо, хто персонально перевірятиме зовнішній вигляд та доступність літніх майданчиків на вулиці Ольги Кобилянської

09.05.2017, 23:03

Напередодні травневих свят важливе для Чернівців рішення було прийнято в мерії. Розпорядженням Чернівецького міського голови було створено робочу групу щодо перевірки зовнішнього вигляду літніх майданчиків на вулиці Ольги Кобилянської та доступності до них маломобільних груп населення.

Ні для кого не є таємницею, що саме вулиця Кобилянської є однією з найяскравіших візитівок нашого міста, яка привертає увагу численних туристів, тому і з літніми майданчиками там має бути порядок))

Отже, головою робочої групи було призначено заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександра Паскаря, заступником голови робочої групи є начальник відділу охорони культурної спадщини міської ради Олена Пушкова, а секретарем – головний спеціаліст відділу ОКС міської ради Вікторія Діденко.

До самої робочої групи увійшли депутати Чернівецької міської ради Володимир Бешлей, Андрій Брязкало та Юрій Бурега, чиновники Олександр Гордієнко, Галина Кротова, Наталія Патрабой, Олександр Шиба та Сергій Обшанський, член ЧОВ НСАУ Олександр Кордунян, працівник культури Альберт Комарі, голова науково-консультативної ради з питань охорони культурної спадщини Чернівців Ілля Сучеван, голова ГО «Мрія» Любов Свіріденко та співголова єврейської громади «Мір’ям» Ілля Хочь.

У робочої групи для того, щоби подати висновки і пропозиції, є час до 7 червня, то ж робота розпочнеться вже відразу після 9 травня. І порядку на вулиці Кобилянській таки бути!

 ЗОЛТАН КІРАЙ

1


КОМЕНТАРІ (1)

На вулиці Ольги Кобилянсьеої літніх майданчиків взагалі бути не має, але господарі цих майданчиків дають хабара і їм дозволяють...Всередині приміщень можуть бути, но не закривати по половині всієї вулиці. Так як великий депутат кедь колись закрив вулицю Доброго.Де в якій країні світу це би дозволили.Взяточніки...

avatar

Ілля

10 травня 2017 09:37