Стало відомо, хто із депутатів подолав вето мера Чернівців щодо 'шкурняка' екс-регіонала

Стало відомо, хто із депутатів подолав вето мера Чернівців щодо "шкурняка" екс-регіонала

16.08.2016, 21:00

Долати вето міського голови Чернівців, яке він наклав на рішення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Руській підприємству "НОРД-Сервіс", відмовились лише депутати фракції "БПП "Солідарність".

Такий висновок випливає з протоколу поіменного голосування за згадане питання на позачерговій сесії Чернівецької міськради 12 серпня. 

Зокрема, "проти" проголосували депутати Сергій Греков, Андрій Кавуля, Василь Осачук. 

Утримався міський голова Олексій Каспрук і депутат Віктор Савчук. 

Водночас відсутніми на сесії були депутат Ростислав Білик (Рідне місто), Андрій Романчишин, Володимир Сєхов, Ромео Скрипа, Наталія Якимчук, Василь Максимюк (БПП Солідарність), Олександр Ставчанський, Віталій Матвієнко (Самопоміч), Ярослав Петришин (Народний контроль).

Всі інші 29 депутатів проголосували за подолання вето. 

Як відомо, раніше міський голова Олексій Каспрук своїм розпорядженням зупинив дію рішення міської ради VІI скликання від 28 липня цього року, яким ТОВ "Виробничо-торгівельне підприємство "НОРД-Сервіс" було надано дозвіл на складання проекту відведення зі зміни цільового призначення земельної ділянки на вул.Руській, 236.

З діяльністю цього підприємства пов'язують одного з колишніх лідерів Партії регіонів у Чернівецькій області Миколу Романюка.

Джерело: molbuk.ua

1