Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета  зустрічатимуть у Хотині та в Чернівцях

Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета зустрічатимуть у Хотині та в Чернівцях

19.07.2017, 20:48

Липень 2017-го року буде насичений на події церковного життя. Кожна з них стане важливою цеглиною у будівництві помісної української Церкви.

- Приблизно о 16.00-17.00 духовенство єпархії поїде зустрічати Патріарха Філарета до Хотина. Далі ми поїдемо до церкви Преподобної Параскеви Сербської в Чернівцях, - зауважив владика. - В храмі Патріарх привітається з буковинцями. Далі поїде до ОДА і в готель на відпочинок.

Ось ці події:

20.07.- візит на Буковину святійшого Патріарха Філарета. Відбудеться вітальна зустріч Патріарха з духовенством і парафіянами у соборному храмі прп. Параскеви Сербської.

21.07. – у день пам’яті вмч. Прокопія Патріарх Філарет відвідає храм св.Василія у селі Дорошівці Заставнівського району з нагоди 400-ліття освячення храму. Буде організовано виїзд парафіян від храму прп. Параскеви Сербської у Чернівцях.

27 та 28.07. – у Києві відбудеться щорічний Хресний хід від собору св. Володимира до Володимирської гірки на Дніпрі. Віряни організовано зможуть виїхати до столиці,щоб взяти участь у Хресному ході.

Джерело: http://orthodox-cv.org

1